Graviditetssvømning

Graviditetssvømning er ideelt for gravide, da kroppen føles lettere og bækken og ryg aflastes samtidig med, at man får trænet kroppen godt igennem. I løbet af en graviditet opstår en øget belastning på muskler, sener og ledbånd og her kan vand være ganske behageligt at træne i, da vandet letter belastningen på kroppen.

Vi træner både i vores varmtvandsbassin og i et almindeligt bassin, hvor vi har fokus på at få gang i bevægelsen i kroppen og samtidig lave styrke- og konditionsøvelser, der blandt andet kan forebygge gener i ryg og lænd. Vores graviditetssvømning er god for gravide, der ønsker at:

  • Bevare en god kondition og styrke
  • Opnå en god bevægelighed i kroppen
  • Træne hele kroppen igennem
  • Aflaste sener, muskler og led

Graviditetssvømning er en træningsform, du kan dyrke gennem hele graviditeten og den kan være med til at forebygge og lindre graviditetsrelaterede gener. Træningen foregår tirsdage fra kl. 12.00 – 13.00 samt torsdage fra kl. 10.00 - 11.00 og der vil være en dygtig instruktør, der har flere års erfaring med træning i vand for gravide.

Alle gravide kan være med – så du behøver ikke at have dyrket svømning før du blev gravid, for at deltage på holdet.

Du kan købe et klippekort med 5 klip for 375 kr. eller et klippekort på 10 klip for 650 kr. Derudover er der også mulighed for at betale fra gang til gang (husk tilmelding først) for 90 kr.


Sådan tilmelder du dig holdet:
Når du har bestilt dit klippekort på enten 5 eller 10 klip modtager du en mail fra Arden Fitness med login til din medlemsside. Herinde har du mulighed for at booke dig på graviditetssvømning.
Når du ankommer til Arden-Hallerne skal du registrere din ankomst på skærmen i indgangspartiet.

Gæst
Du kan også betale pr. gang du deltager i graviditetssvømning. Det koster 90 kr. og kræver, at du booker en plads på holdet inden fremmøde. Du booker en plads ved at sende en mail til .

Køb klippekort her.