NYHEDER

Forebyg smittespredning

Smittetallet i Danmark er stigende. I Arden er vi gode til at holde tallet nede - og det vil vi gerne hjælpe til, at vi bliver ved med. Derfor lyder beskeden til alle besøgende i hallen - både børn, unge, midaldrende, ældre: husk at spritte og hold afstand. Derudover vil vi gerne opfordre hallens besøgende til at downloade og aktivere app'en 'Smittestop', der hjælper med at stoppe smittespredning. Endnu et tiltag er, at vi igen lukker for automaterne i foyeren, da de giver for meget uhensigtsmæssig trafik. 

Aktiviteter for 6-11-årige

I uge 39 starter et helt nyt koncept i Arden Fitness - Aktiv Barn, som er et holdtræningstilbud for børn i alderen 6-11 år. På programmet er der dans, børneyoga og kampsporten, capoeira. Hver søndag fra kl. 10 - 11.00 vil der være dans eller børneyoga og hver mandag fra kl. 14.00 - 14.55 vil der være capoeira. For at deltage i aktiviteten skal dit barn have et Aktiv Barn-klippekort, som du skriver dig op til her på siden. Klik ind her og læs mere.

Flere aktiviteter i Aktiv Junior

Vi udvider med aktiviteter i vores medlemskab Aktiv Junior. Allerede fra i næste uge kan dit barn deltage i den første af de to nye aktiviteter. Der vil der nemlig være dans på programmet. Vi danser hver tirsdag fra kl. 15.00 - 16.00. Fra mandag d. 21. sept. fra kl. 15.00 - 16.00 vil der være capoeira på programmet. Capoeira er en brasiliansk kampsport, der involverer selvforsvar, akrobatik, dans og sang/musik. Læs mere om de nye aktiviteter her.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.