NYHEDER

Arden Fitness har fødselsdag

Når kalenderen siger d. 1. sept. 2019 er det 2 år siden, at vi åbnede dørene til vores nye fitness-afdeling. Det er gået over AL forventning - og med så mange fantastiske medlemmer, har vi mulighed for hele tiden at forbedre og udvikle os. Vi vil gerne fejre to år med stor succes og de bedste medlemmer - og ikke bare én dag. Nej, vi holder en hel fødselsdagsuge!

Kom med til foredrag med Daniel Svensson

Torsdag d. 5. sept. kl. 19.00 - 20.30 inviteres du til et livsbekræftende og underholdende foredrag med Daniel Svensson, som er kendt fra håndbold og Vild med dans.

I foredraget fortæller Daniel om sin historie med cancer og sætter fokus på de bekymringer og livskriser, der følger med i et sygdomsforløb. På trods af det alvorlige emne formår Daniel Svensson at gøre foredraget super humoristisk, så det ikke bliver alt for sørgmodigt for publikum.

 

Anti Doping Danmark

Som de fleste af jer efterhånden godt ved, så har vi indgået et samarbejde med Anti Doping Danmark. Dette samarbejde er til for at fremme og sikre et dopingsfrit miljø. Derfor vil vi indimellem få uanmeldt besøg af Anti Doping Danmark - og det havde vi for første gang om aftenen onsdag d. 26. juni. 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.