NYHEDER

Bliv medlem i Arden Fitness

Skal 2022 være året hvor du kommer igang med Fitness og får mere motion ind i din hverdag? Arden Fitness har det hele, og her er der plads til alle. Uanset hvilket niveau du er på. 

Vi har et moderne fitnesscenter, og mere end 30 ugentlige holdtræninger. Der er med garanti også noget for dig! Vi vægter socialt fællesskab og god stemning rigtig højt, og vi mener det når vi siger der er plads til alle. Vores dygtige instruktører hjælper dig godt i gang.

Nye krav om mundbind og coronapas

De nye restriktioner fra sundhedsmyndighederne betyder at der igen skal bæres mundbind når du færdes rundt i Arden Hallerne. Svømmehallen og fitness (inkl. holdtræning) fortsætter som normalt. Vis dog fortsat hensyn til hinanden som I plejer, og bliv hjemme hvis du er det mindste syg.

Vi har derudover valgt at lukke caféen Forbrændingen pr. dags dato. Vi skal naturligvis nok informere ud når det igen er muligt at åbne cafeen.

Lej hallen til din fødselsdag

Mangler I et sted med god plads til at boltre sig på, så I kan holde fødselsdag eller lignende, hvor der er masser af plads?

Det kan være svært at finde den fornødne plads derhjemme, men i idrætshallen eller svømmehallen er der masser af plads til jer - og I får det helt for jer selv!

Læs mere herunder, og kontakt os med jeres forespørgsel via kontaktformularen.

 

 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.