NYHEDER

Julen er over os!

Det er d. 1. december - og det betyder julehygge med familie og venner. Det er tid til julemad, julekalender, julekonfekt og IKKE MINDST Arden-Hallernes adventskalender på vores facebookside. Hver søndag i advent kan du deltage i vores lille adventskonkurrence og måske er du den heldige, der løber afsted med en af vores lækre adventsgaver. 

Ændringer i medlemsbetingelser

Pr. 1. januar 2020 vil der være nogle ændringer i vores medlemsbetingelser. Ændringerne er en prisstigning i vores medlemskaber, der stiger med 20 kr. og 30 kr. og derudover har vi åbnet op for muligheden for, at man kan sætte sit medlemskab på pause. Vi har d. 12.11.2019 sendt en mail ud med uddybende informationer til alle vores medlemmer. Den vil vi gerne bede jer læse.

Holdtræning

Lige nu har vi rigtig mange hold på vores holdplan - og der er endnu flere på vej de kommende uger. Ja faktisk tror vi, at vi nu topper i antallet af holdtræninger. Det er super fedt, at så mange af jer har lyst til at deltage i alle vores holdtræninger - det er netop dét, der gør det muligt for os at have så mange hold. Har du nogle ønsker eller feedback til vores hold?

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.