NYHEDER

Træningskalenderen er opdateret

Nu må vi endelig åbne op igen, og det betyder at træningskalenderen så småt begynder at blive fyldt op med spændende træninger igen, både indendørs og udendørs, samt til lands og i vand. 

Vi sørger altid for at det er sikkert og trygt for dig at træne i Arden Fitness. Alle gældende coronarestriktioner bliver naturligvis overholdt, og man skal altid have sit coronapas og ID med (det kan også være en max 72 timer gammel PCR- eller hurtigtest).
Vi udvider løbende holdene, så hold øje med kalenderen.

Vi åbner op d. 6 maj

Endelig må vi åbne op igen i fitness og svømmehallen, og hvor har vi glædet os!
Denne information vedrører åbning fra d. 6. maj til 9. maj. Nærmere information omkring åbningstider og retningslinjer fra mandag d. 10. maj kommer snarest. 
Vær opmærksom på at du skal fremvise gyldigt coronapas (kan også være max 72 timer gammel negativ PCR- eller hurtigtest) og ID for at kunne benytte fitness og svømmehallen. Du skal altid bære mundbind når du færdes rundt, så længe du ikke træner eller svømmer. Der vil være bemanding på i alle åbne timer fra d. 6. maj til 9. maj.

Tilmeld dig Gang i Mariagerfjord

Hjælp Arden-Hallerne på vej, og støt din lokale idrætshal, ved at tilmelde dig Gang i Mariagerfjord og repræsentere os. Til maj står alle idrætshaller i hele Mariagerfjord Kommune klar med en spændende nyhed: en gå-udfordring til dig og familien, kollegaerne eller vennerne, og vi har brug for DIN hjælp for at slå de andre haller.

 

Den tager udgangspunkt i gåture, og har et spændende twist af lokal konkurrence og fællesskabsfølelse. Du får mulighed for at logge dine kilometer, konkurrere mod andre, og få spændende ruteforslag og aktiviteter.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.