NYHEDER

Hvor er vi på vej hen?

Har du lyst til at høre hvad der sker i og omkring Arden-Hallerne og særligt omkring Arden Fitness? Så vil vi gerne invitere dig til en kop kaffe og et spændende oplæg torsdag d. 28. nov. kl. 19.00 i Arden-Hallernes foyer. Her vil både forretningsudvalget og centerleder, Claus, vil være til stede. Her kan du høre mere om hvilke planer, der er for fastholdelse og udvikling af Arden-Hallerne og Arden Fitness, og der er naturligvis lagt op til dialog.

Ændringer i medlemsbetingelser

Pr. 1. januar 2020 vil der være nogle ændringer i vores medlemsbetingelser. Ændringerne er en prisstigning i vores medlemskaber, der stiger med 20 kr. og 30 kr. og derudover har vi åbnet op for muligheden for, at man kan sætte sit medlemskab på pause. Vi har d. 12.11.2019 sendt en mail ud med uddybende informationer til alle vores medlemmer. Den vil vi gerne bede jer læse.

Julefrokost i Arden-Hallerne

Støtteforeningen Jarls Venner byder hermed alle indenfor til årets store julefrokost! Festen foregår LØRDAG D. 30. NOVEMBER 2019 kl. 18:30 – 01:30 i Arden-Hallerne. Festen er med stor julebuffet med det hele og musik fra DJ DeCain fra FoxyBeat, som vi er sikre på vil fylde dansegulvet under hele festen. Billetten koster 220,- ekskl. billetgebyr - og du kan bestille allerede nu!
 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.