NYHEDER

Resultater fra Gang i Mariagerfjord

I hele maj måned var Arden Hallerne med i Gang i Mariagerfjord, som var en spændende gå-udfordring for alle der havde lyst til at være med. Man skulle vælge en idrætshal man ønskede at gå for, og hele 107 valgte at deltage for Arden Hallerne. Til sammen gik deltagerne 15.696 km for Arden Hallerne og det placerede os på en super flot 4. plads ud af 11 idrætshaller!

Der blev totalt gået 112.495 km, og der blev resgistreret over 14.000 gå- og løbeture. Hvilken succes! Gang i Mariagerfjord vender tilbage igen til næste år, og vi håber du vil være med.

Skate, BMX og løbehjul ved Hallerne

I disse dage er der Street Weeks, og der er derfor sat en masse forskellige ramper op ved Arden Hallerne som frit kan benyttes. Sørg for at passe på hinanden. 

Torsdag d. 3., 10., og 17. juni fra kl. 15-19 er der desuden dygtige instruktører ved ramperne, som hjælper med tips og tricks, og kan lære dig en masse. Du kan låne udstyr hvis du ikke har dit eget. 

 

Der er plads til alle uanset niveau, så kom og lad ungerne (eller dig selv?) prøve kræfter med BMX, skateboard, rulleskøjter eller løbehjul.

Vi er åbne igen!

Endelig må vi åbne op igen i fitness og svømmehallen, og hvor har vi glædet os!

Vær opmærksom på at du skal fremvise gyldigt coronapas (kan også være max 72 timer gammel negativ PCR- eller hurtigtest) og ID for at kunne benytte fitness og svømmehallen. Du skal altid bære mundbind når du færdes rundt, så længe du ikke træner eller svømmer. 

Vi har bemanding på i alle åbne timer fra 05-22, og du finder personale enten ved indgangen til Fitness eller ved svømmehallen. 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.