NYHEDER

Kom og oplev DM i Armbrydning

Den 9. oktober fra kl. 12.00 kan du komme forbi Arden Hallerne og opleve intet mindre end Danmarksmesterskaberne i Armbrydning med mere end 140 deltagere! Det bliver en dag fyldt med muskler og andre sjove aktiviteter - så tag bare hele familien med.

Der kommer hoppepude og legeland til de mindste, du kan møde seje, stærke kvinder og udfordre dig selv med krævende styrke- og grebsøvelser. Der er gang i den på scenen hele dagen!

Efterårets holdtræninger

Efteråret banker på, og det kan være fristende at sætte sig indenfor og hygge. Men det er også en årstid hvor der pludselig er bedre tid til at få trænet og motioneret igen. Så kom ned og vær med i fællesskabet!

Vores træningskalender er opdateret med alle vores spændende og varierede hold, og der er helt sikkert også noget for dig. Vores udendørstræninger rykker indendørs fra start oktober og frem. Husk, vi har plads til alle i Arden Fitness, uanset niveau og alder. 

Lej hallen til din fødselsdag

Mangler I et sted med god plads til at boltre sig på, så I kan holde fødselsdag eller lignende, hvor der er masser af plads?

Det kan være svært at finde den fornødne plads derhjemme, men i idrætshallen eller svømmehallen er der masser af plads til jer - og I får det helt for jer selv!

Læs mere herunder, og kontakt os med jeres forespørgsel via kontaktformularen.

 

 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.