Velkommen til Arden-Hallerne

Skal der være valg? Så lad der var valg!

Og hvad er valgdag uden valgflæsk? Ja, vi ved det ikke...og vi har heller ikke lyst til at finde ud af det! DERFOR kan du fra kl. 17.00 - 19.00 d. 5. juni købe valgflæsk for 89 kr. pr. portion i vores café, Forbrændingen. Er du mere til det grønne alternativ - så frygt ej. Vi har på dagen tilbud på en stor bland selv salat til kun 29 kr.

Sommeren i Arden-Hallerne

Selvom solen snart står højt på himlen og temparaturen stiger, håber vi stadig på, at du vil besøge os. Der kommer nemlig til at være masser af gang i den i hele sommerperioden - både hvad angår træning, svømning, cafeen og rulleskøjter. Vi har ændret lidt i vores åbningstider i perioden fra uge 28 til og med uge 31. Dem kan du se ved at klikke lige her nedenfor.

LUKKET

D. 17. maj og d. 30. maj er der lukket i svømmehallen og i Forbrændingen på grund af helligdage. Husk at du altid kan se vores komplette åbningstider under vores menupunkter. Klik dig blot ind på enten svømmehallen eller Forbrændingen i menuen her ovenfor. 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.