NYHEDER

Seniorsvømning i sommerferien

Fra uge 28 til og med uge 31 har svømmehallen ændrede åbningstider. Alle seniorer er selvfølgelig velkommen til at deltage i frisvømning i de offentlige åbningstider, der passer til medlemsskabet (derfor indgår tirsdagssvømning ikke). Derudover har vi også åbent for seniorsvømning fra kl. 9.00 - 10.00 alle torsdage i ugerne 28 til og med uge 31.

Anti Doping Danmark

Som de fleste af jer efterhånden godt ved, så har vi indgået et samarbejde med Anti Doping Danmark. Dette samarbejde er til for at fremme og sikre et dopingsfrit miljø. Derfor vil vi indimellem få uanmeldt besøg af Anti Doping Danmark - og det havde vi for første gang om aftenen onsdag d. 26. juni. 

Sommeren i Arden-Hallerne

Selvom solen snart står højt på himlen og temparaturen stiger, håber vi stadig på, at du vil besøge os. Der kommer nemlig til at være masser af gang i den i hele sommerperioden - både hvad angår træning, svømning, cafeen og rulleskøjter. Vi har ændret lidt i vores åbningstider i perioden fra uge 28 (start 8. juli) til og med uge 31 (slut 4. aug). Dem kan du se ved at klikke lige her nedenfor.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.