NYHEDER

Udendørstræning

Så er det på med træningstøjet - for nu er der udendørstræning klar til dig! Vi er glade for at kunne fortælle dig, at vi begynder på udendørstræning fra mandag d. 11. maj, hvor der både vil være formiddags-, eftermiddags- og aftenhold. Træningen vil foregå udendørs bag hallen, hvor der max vil være plads til 9 medlemmer pr. hold. Klik dig ind her og læs mere om retningslinjer for deltagelse. 

Hjemmetræning

På vores facebookside 'Arden-Hallerne' kan du finde hjemmetræningsvideoer og inspiration til både indendørs og udendørs træning. Der er lige nu både hjemmetræningsvideoer til puls og styrketræning og snart vil der komme inspiration til familietræning, så hele familien kan få pulsen op og samtidig lave en sjov aktivitet sammen.

Coronavirus COVID-19

Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer i forbindelse med udbredelsen af COVID-19 og det betyder, at Arden-Hallerne holder lukket så lang tid det påbydes. Det betyder derfor også, at svømmehal, café, hallerne, foyer, fitnesscenter og alle andre indendørsarealer i Arden-Hallerne ikke er tilgængeligt i perioden.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.