NYHEDER

Er du vores nye livredder?

Vi har super travlt – og derfor søger vi nye livreddere til vores stærke svømmeteam. Vi tilbyder en spændende stilling i et moderne idrætscenter med glade kollegaer og højt til loftet. Vi har dagligt mange besøgende og det er vigtigt for os, at alle får god oplevelse. Du vil komme til at indgå i et team, hvor der vil være fokus på at skabe sjove og positive rammer for vores gæster, men også hvor vi indbyrdes har en god relation til hinanden.  

'Aktiv Mor' som medlemsskab

Mange kvinder er bekymrede for hvad og hvordan de må træne under og efter deres graviditet. Og det kan vi egentlig godt forstå, for der eksisterer mange myter omkring netop træning for kvinder under og efter graviditeten. Vi vil gerne fjerne din bekymring for træning ved at tilbyde dig kompetent og sikker træning, der kan styrke dig og dit barn – både under graviditeten og efter du har født.

Deltag på vores hold i Stafet for Livet

Vær med til at mindes dem, vi har mistet og give håb til dem, der kæmper med kræft .

Lørdag d. 7. sept. kl. 12.00 lyder startskuddet til dette års Stafet for Livet i Arden. Stafetten er en 24 timers holdaktivitet. Sidste år stillede de ansatte i Arden-Hallerne et hold, men i år vil vi være endnu større - og DU kan hjælpe os.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.