NYHEDER

Vi spiser sammen

Livets små glæder er da bare lidt mere glædelige, når vi har nogen at dele dem med…

Hvorfor så ikke mødes om et godt måltid og stemningsfuldt musik og sammen skabe en glædelig aften? Sammen med Røde Kors inviterer vi til ’Spis sammen’ i Arden-Hallerne tirsdag d. 5. nov. kl. 18.00. Arrangementet er for alle og koster 25 kr. inkl. én øl eller vand.

 

Ændringer i efterårsferien

I efterårsferien holder vi helt lukket i svømmehallen og cafeen torsdag og fredag. Det betyder derfor også, at der IKKE er offentligt åbent i svømmehallen torsdag og fredag i uge 42. Derudover vil der være aflysninger på nogle af vores faste holdtræninger - heriblandt vores Aktiv mor-hold. Hvilke hold, der ellers er aflyst vil fremgå af holdplanen. 

Holdtræning

Lige nu har vi rigtig mange hold på vores holdplan - og der er endnu flere på vej de kommende uger. Ja faktisk tror vi, at vi nu topper i antallet af holdtræninger. Det er super fedt, at så mange af jer har lyst til at deltage i alle vores holdtræninger - det er netop dét, der gør det muligt for os at have så mange hold. Har du nogle ønsker eller feedback til vores hold?

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.