NYHEDER

GRATIS online foredrag omkring kost, træning & vaner

Vi kan ikke dyrke motion som vi plejer, og dermed ryger mange af vores gode vaner. Vi bevæger os mindre og spiser mere. MEN det kan du sagtens lave om på – også selvom du går derhjemme og ikke kan komme afsted til træningscentret eller i hallen som du plejer. Vi har hyret Matilde Gunge, som er Vane- og OverspisningsCoach, kostvejleder og træner – og hun går live på vores facebookside og holder et GRATIS ONLINE FOREDRAG for dig.

Repræsentantskabsmøde

På grund af situationen omkring COVID-19 er det blevet besluttet at udskyde Arden-Hallernes repræsentantskabsmøde, der skulle have været afholdt torsdag den 26. marts.

Der er på nuværende tidspunkt ikke fastlagt ny dato, men denne vil blive meldt ud så snart den kendes.

Coronavirus COVID-19

Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer i forbindelse med udbredelsen af COVID-19 og det betyder, at Arden-Hallerne holder lukket så lang tid det påbydes; indtil videre er udmeldingen, at vi skal holde lukket t.o.m d. 13. april. Det betyder derfor også, at svømmehal, café, hallerne, foyer, fitnesscenter og holdtræning ikke er tilgængeligt i perioden.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.