NYHEDER

DM i Armwrestling

DM i Armbrydning afvikles i år i Arden-Hallerne! Mesterskabet afholdes d. 28. marts mellem 12.00 - 20.00. Der vil være gratis entré for tilskuer, og en masse aktiviteter og fed stemning i hallen hele dagen. Vi synes helt klart, at du skal komme og være en del af den unikke stemning, der vil være i hallen!

 

Kom med til årets børne MGP-fest!

Kom med til den sjoveste MGP-fest i Arden-Hallerne lørdag d. 29. februar, hvor vi ruller den røde løber ud og fylder hallen med legeland, dansegulv, DJ, beautystand og selvfølgelig storskærm, så vi kan se Børnenes MGP kl. 20.00. Vi lader op til det helt store MGP-brag med en MGP musikkonkurrence for de børn, der har lyst til at optræde med et MGP-nummer. 

 

Kost, træning & motivation

Hvordan skal jeg spise? Hvordan hænger min kost sammen med træningen? Hvor finder jeg motivationen for at træne og spise sundt? Vi hjælper dig med at få svar på alle de spørgsmål og frustrationer, der kan være omkring kost, træning og motivation. Vores aktivitetsmedarbejder Tim holder nemlig et spændende oplæg omkring kost, træning og motivation søndag d. 1. marts kl. 10.00 - ca. 11.15.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.