NYHEDER

Holdtræning i Arden Fitness

Lige nu lyder forsamlingsforbuddet på 10 personer ved holdtræninger. Det betyder selvfølgelig, at vi kan have færre på hvert hold sammenlignet med det antal, vi plejer at have. For at kompensere for det, har vi oprettet ekstra hold, så vi fortsat kan have mange medlemmer igennem til træning. Om onsdagen har vi adgang til hal 2 og det giver os mulighed for at dele hallen op i to områder og dermed have flere med til en holdtræning. Retningslinjerne for opdeling af grupper til holdtræninger følger her:

Kommunikationsmedarbejder søges til barselsvikariat

Kan du spotte den gode historie? Har du både stærke skriftlige kompetencer og kreative tilgange, når du skal formidle et budskab? Trives du med at have flere forskellige opgaver i løbet af en dag? Så er du måske vores nye kommunikationsmedarbejder til et barselsvikariat i Arden-Hallerne. Vi søger en person med en kommunikationsfaglig uddannelse, der kan stå ved roret, mens vores nuværende medarbejder er på barsel. 

Graviditetssvømning

Graviditetssvømning er kommet tilbage til Arden-Hallerne! Graviditetssvømning er ideelt for gravide, da kroppen føles lettere og bækken og ryg aflastes samtidig med, at man får trænet kroppen godt igennem. I løbet af en graviditet opstår en øget belastning på muskler, sener og ledbånd og her kan vand være ganske behageligt at træne i, da vandet letter belastningen på kroppen. Graviditetssvømning afholdes tirsdage d. 27. okt. kl. 12.00 - 13.00 og torsdage fra 10.00 - 11.00. 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.