NYHEDER

Vi smider fedtet!

'Vi smider fedtet’ er et online sundhedsunivers, hvor vi  hjælper dig med vægttab, træning og bedre kostvaner. Men du står ikke alene - vi har nemlig allieret os med to dygtige trænere, Julie og Tim, som vil hjælpe dig igennem 8 uger med sjov og udfordrende online træning, online kostforedrag og online spørgetimer, hvor du kan få svar på de spørgsmål du kan have til kost og træning. Forløbet startede d. 11. januar, men du kan stadig sagtens nå at være med. Tilmeldingen er åben indtil slut januar.

Forlænget nedlukning

Til pressemødet d. 28. jan. blev det meldt ud, at nedlukningen forlænges til foreløbig 28. februar. Det betyder derfor også at nedlukningen af Arden Fitness forlænges til samme dato. For dit medlemskab betyder det, at vi selvfølgelig forlænger din pause det yderligere, så du ikke kommer til at betale for dit medlemskab i den periode, hvor vi er lukket.

Du kan altid orientere dig her på siden eller på Facebook for yderligere informationer i forbindelse med nedlukning og genåbning. 

Kære medlemmer i Arden Fitness

De forlængede restriktioner betyder at vores fitnesscenter, holdtræning og svømmehal fortsat er lukket. Lukningen gælder på nuværende tidspunkt frem til d. 28. februar 2021. Husk at du ikke bliver opkrævet for dit medlemskab så længe vi er lukket ned.
Vi har dog allerede kørt PBS-opkrævningen for januar 2021, så vi kan desværre ikke nå at stoppe opkrævningen for den måned. Vi sørger selvfølgelig for at modregne det indbetalte i den anden ende, så du ikke skal bekymre dig om at have betalt for meget.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.