NYHEDER

Udendørs træning med Tim for 20kr

Juhuu! Nu må vi træne udendørs igen. Tim står klar til at træne med dig 4 dage i ugen, mandag, tirsdag, onsdag og fredag, i hele marts måned. Fra 19. april koster det 20kr for medlemmer i Arden Fitness, og der betales via MobilePay til Tim.

Du kan allerede nu booke dig ind via holdplanen, hvor du også kan læse meget mere om træningen og retningslinjerne der selvfølgelig skal overholdes. 

Du betaler stadig ikke kontingent for dit medlemskab så længe vi er nedlukkede.

Mulig genåbning den 21 maj

Vores fitnesscenter, holdtræning og svømmehal fortsat er lukket, men nu begynder vi at kende lidt datoer for hvornår vi forhåbentlig kan lukke op igen.

Vi håber på at kunne åbne op igen pr. 21. maj, men det er stadig usikkert for alle hvilke idrætsgrene der er med i denne genåbning.

 

Får vi lov til at åbne op igen pr. 21. maj forventer vi at det stadig vil være med restriktioner, afstandskrav mv., som vi selvfølgelig nok skal informere ud omkring så snart vi ved mere. 

Tilmeld dig Gang i Mariagerfjord

Hjælp Arden-Hallerne på vej, og støt din lokale idrætshal, ved at tilmelde dig Gang i Mariagerfjord og repræsentere os. Til maj står alle idrætshaller i hele Mariagerfjord Kommune klar med en spændende nyhed: en gå-udfordring til dig og familien, kollegaerne eller vennerne, og vi har brug for DIN hjælp for at slå de andre haller.

 

Den tager udgangspunkt i gåture, og har et spændende twist af lokal konkurrence og fællesskabsfølelse. Du får mulighed for at logge dine kilometer, konkurrere mod andre, og få spændende ruteforslag og aktiviteter.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.