NYHEDER

Aktiv Junior i sommerferien

Der er træning for juniorer i uge 27 og 28. Det foregår mandage fra kl. 10.00 - 11.00 og onsdage fra kl. 10.30 - 11.30. Der vil dog fortsat være åbent for alle i det pågældende tidspunkt.

Men det betyder også, at fitnesscenteret er frit tilgængeligt for alle mandage - torsdage i tidsrummet 15.00 - 16.00. Dette gælder til og med uge 30. 

Svømmehallen er lukket i skolens sommerferie

På grund af de stigende energipriser er vi desværre nødsaget til at lukke svømmehallen i skolens sommerferie. Helt konkret vil der være lukket fra mandag d. 27. juni til og med søndag d. 7. august. 

Nu kan du afmelde dig online

Du kan nu selv afmelde dig dit medlemskab i Arden Fitness. Det gør du ved at logge ind her.

Når du logger ind, går du ind under 'medlemsoplysninger' og går helt ned i bunden, hvor du kan trykke 'opsig medlemskab'. 

Opsigelsesperioden vil fortsat være løbende måned + en måned. 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.