Velkommen til Arden-Hallerne

Svømmehallen i påskeferien

Fra torsdag d. 18. april til og med mandag d. 22. april er der lukket i svømmehallen grundet helligdage. Der er åbent igen fra d. 23. april kl. 6.00. Du kan altid se svømmehallens fulde åbningstider under 'svømmehal' i menufanen. 

KOM MED TIL FEST!

Der er åben for tilmelding til årets FITNESS FEST! Vi holder en kæmpe FITNESS FEST lørdag d. 11. maj, hvor der vil være gang i den allerede fra kl. 15.00 med holdtræninger og senere træner vi vores drikke- og spisemuskler. Derudover kan du se frem til sjove konkurrener, selfiemaskine, DJ, Mathias fra Lydlab, der sørger for masser af god stemning og meget mere!
 

LUKKET

D. 17. maj og d. 30. maj er der lukket i svømmehallen og i Forbrændingen på grund af helligdage. Husk at du altid kan se vores komplette åbningstider under vores menupunkter. Klik dig blot ind på enten svømmehallen eller Forbrændingen i menuen her ovenfor. 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.