Velkommen til Arden-Hallerne

Nyheder på menukortet

I næste uge kommer der nyt menukort - med nogle lækre nye tilbud! Derudover vil der også komme nye spændende mix i vores salatbar. Vi fejrer det nye menukort med tilbud på to af vores nye menuer: sub med ost, parmaskinke + valgfrit grønt og wrap med crispy BBQ chicken.

 

Kostvejledning

Er det tid til en investering i din sundhed? Vi tilbyder kostvejledning, der giver dig sundere kostvaner, mindre madstress og mere overskud. Du vil lære at navigere rundt i det store udbud af diverse fødevarer og finde frem til de vaner, der kan give dig et sundere liv. 

Dagens ret hver tirsdag og torsdag

Fra torsdag d. 7. februar vil du hver tirsdag og torsdag kunne købe dagens ret i Forbrændingen. Du er garanteret lækker og velsmagende mad, der er lavet fra bunden. Så nu er det let for dig at få et godt og nærende måltid uden at skulle bruger timer i køkkenet. Klik dig ind her og se, hvad der er dagens ret de kommende tirsdage og torsdage. 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.