NYHEDER

Stikprøver af Coronapas fremover

Fra august tager vi kun stikprøver af jeres gyldige Coronapas, når I kommer og træner eller svømmer hos os.
Husk at det stadig er et krav at have et gyldigt Coronapas, men fremover vil der blot være tilfældige stikprøver i løbet af dagen.

Vær opmærksom på, at du til enhver tid skal kunne fremvise dit gyldige Coronapas til personalet.
 

Træningskalenderen er opdateret

Nu er sommerferien slut, og hverdagen kalder igen. For mange betyder det, at der skal findes ind i en god rutine med at få trænet og motioneret igen. 

Vores træningskalender er nu opdateret med alle vores spændende og varierede hold, og der er helt sikkert også noget for dig. Vi starter fuldt op igen fra uge 32, men enkelte hold er allerede igang. Vi har plads til alle i Arden Fitness, uanset niveau og alder. 

Sommeråbningstider i Arden Hallerne

Fitness og svømmehallen har særlige åbningstider over sommerferien i uge 29, 30 og 31. Se hele oversigten ved at klikke på læs mere herunder.
Fælles for begge er at der stadig er krav om at have gyldigt coronapas til og med juli måned. Vis det til en medarbejder enten ved fitness eller ved svømmehallen. 

Vi glæder os til at se dig i fitness og svømmehallen henover sommeren!

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.