Velkommen til Arden Svømmehal

Vi vil gerne byde dig indenfor til en forfriskende svømmetur i Arden Svømmehal. Svømning er en meget effektiv og samtidig skånsom træningsform. Når du svømmer træner du både din kondition, din smidighed og samtidig bruger du kroppens store muskler.

Arden Svømmehal blev opført i 1974 og er senere blevet totalrenoveret i 2007 og fremstår derfor i dag som en moderne og velholdt svømmehal med tre bassiner; børnebassin, varmtvandsbassin og et stort bassin.
Svømmehallen benyttes af foreninger, hvor der blandt andet er babysvømning, undervandsrugby og familiesvømning. Derudover besøges svømmehallen i høj grad også af private brugere i vores offentlige åbningstider. Ønsker du at deltage i svømmehold som f.eks. babysvømning, familiesvømning, talenthold mm. kan du finde det rette hold for dig via Jarl Arden, som er den idrætsforening, der har svømmehold i Arden-Hallerne. Du kan finde Jarl Ardens hjemmeside her.

TRE BASSINER

  • Varmtvandsbassin
  • Børnebassin
  • Stort bassin

OBS: Vi gør opmærksom på at man skal være fyldt 12 år for at tage alene i svømmehallen uden forældre/voksne. Er man yngre end 12 år skal man have en voksen/person over 15 år med sig.