Afbookingsregler

Foreninger
Alle bookinger foretages af foreningerne i Conventus og bliver offentliggjort på Arden-Hallernes hjemmeside.
Booking af faste haltider (sæsonbooking) kan kun foretages for max. 11 mdr. ad gangen. Afbooking af reserverede tider kan foretages med minimum 1 uges varsel. Afbooking mindre end en uge frem i tiden udløser fuld timebetaling, med mindre hallen finder en anden kunde. Hallerne fastlægger selv sine takster som opdateres årligt på et takstblad, som er tilgængeligt i hallen og på hjemmesiden.

Skoler
Alle bookinger foretages af Arden-Hallerne i Conventus inden skoleårets begyndelse og bliver offentliggjort på Arden-Hallernes hjemmeside.
Booking af faste haltider (sæsonbooking) kan kun foretages for max. 11 mdr. ad gangen. Afbooking af reserverede tider kan foretages med minimum 1 uges varsel. Afbooking mindre end en uge frem i tiden udløser fuld timebetaling, med mindre hallen finder en anden kunde. Hallerne fastlægger selv sine takster, som opdateres årligt på et takstblad, som er tilgængeligt i hallen og på hjemmesiden.

Andre
Alle bookinger foretages i Conventus og bliver offentliggjort på Arden-Hallernes hjemmeside
Forespørgsler kan sendes til .
Booking af faste haltider (sæsonbooking) kan kun foretages for max. 3 mdr. ad gangen. Afbooking af reserverede tider kan foretages med minimum 1 uges varsel. Afbooking mindre end en uge frem i tiden udløser fuld timebetaling, med mindre hallen finder en anden kunde. Hallerne fastlægger selv sine takster, som opdateres årligt på et takstblad, som er tilgængeligt i hallen og på hjemmesiden.