Om os

Arden-Hallerne er et moderne idræts- og kulturcenter med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.

Derudover består Arden-Hallerne også af en svømmehal, Arden Svømmehal, hvor vi har tre bassiner; et stort bassin, børnebassin og et varmtvandsbassin.

I vores foyerområde kan du besøge vores café, Forbrændingen, hvor vi hver dag serverer sunde og lækre retter.

Sidst, men ikke mindst, består Arden-Hallerne også af to sportshaller, hvor der både udøves foreningsidræt, skoleidræt og holdtræning.

Arden-Hallernes historie
Hal 1 er opført i 1965 af frivillige borgere i byen, der gik sammen om at bygge en hal. Efter arbejde tog borgerne altså ned og byggede på hallen. Senere er hallen blevet totalrenoveret i 2005 og stod klar i 2007.

Hal 2 er den nyeste hal og blev indviet i 2007 sammen med den nyrenoverede hal 1. Derudover blev også foyer, café og fitnesscenter indviet i 2007.

Indtil år 2005 var hal 1 og svømmehallen uafhængige af hinanden, havde to forskellige bestyrelser og personale og havde derfor ikke noget med hinanden at gøre.

Totalrenoveringen og indvielsen af de nye faciliteter i 2005-2007 var derfor resultatet af en sammenlægning af bestyrelse og personale de to steder. Derfor huser Arden-Hallerne i dag over et stort og moderne idrætscenter med faciliteter for både private brugere og flere foreninger.