Der er pt. ikke åbent for vores fødselsdagskoncept grundet COVID-19, men du kan leje hallen og svømmehallen til formålet. Dog kan vi ikke tilbyde forplejning - ligesom det ikke er muligt at medbringe selv.

Hold fødselsdag

Vil du gerne give dit barn en uforglemmelig fødselsdag i nogle sjove og aktive rammer? Og vil du samtidig gerne slippe for al planlægningen, indkøbet, bagningen og den efterfølgende oprydning? Så lad os hjælpe dig lige her med vores fødselsdagstilbud!

I Arden-Hallerne vil vi med glæde tage hånd om dit barns fødselsdag med alle klassekammeraterne. Der er mulighed for både at leje vores idrætshaller og vores store svømmehal; og I får det helt for jer selv!

En fødselsdag i Arden-Hallerne indeholder:

  • 1 time i svømmehal eller idrætshal
  • 1,5 time i foyer med bordopdækning og plads til leg
  • mulighed for at bestille nogle af vores mad- og drikke-pakker

Tidspunkter for fødselsdage
Fødselsdage afholdes søndage mellem kl. 12.00 og 15.00. Ønsker du spisning før en tur i svømmehal/idrætshal, kan du dog allerede booke fra kl. 10.30.
- Hvis du allerede nu ved, hvilken dato, du gerne vil booke, kan du sende os en forespørgsel via formularen du finder nederst på siden her.
- Ønsker du en anden dag end søndag, kan det sagtens lade sig gøre. Du skal dog være klar over, at prisen vil være en anden.

PRISER
Leje for en af idrætshallerne: 350 kr./timen.

Leje for svømmehal med 25 personer i vandet inkl. livredder er:
  • 1 time: 750 kr.
  • 1,5 time: 950 kr.
  • 2 timer: 1.050 kr.

Med mere end 25 personer, koster det 10 kr. pr. person i vandet pr. time.
Priserne omfatter adgang til omklædning 15 min. før og efter.

FØDSELSDAGSPAKKER
Der mulighed for at tilkøbe pakker med mad og kaffe - ved køb af vores pakker, vil der blive dækket op i foyeren, hvor børnene også vil kunne benytte vores faciliteter som eksempelvis klatrevæggen.

Du er også velkommen til selv at medbringe al forplejning, hvor du selv står for at dække op ved bordene i foyeren samt al oprydningen herefter - her tillægges en pris på 249 kr.

Arden-Hallerne er et stort idrætscenter med masser af plads til at boltre sig både på lands og til vands. Derfor lejer vi også vores lokaler ud til en masse forskellige formål til både private og erhverv. Det kunne eksempelvis være til møder, teambuildingsdage, træning og vores meget populære udlejningsform; fødselsdage. Er du interesseret i at leje nogle af vores faciliteter? Så kontakt os på .