Velkommen til Arden-Hallerne

Svømmehallen i vinterferien

Vinterferien er snart over os: og hvad skal du så få tiden til at gå med? Vi har gjort det nemt for dig - vi har nemlig tilføjet lidt ekstra åbningstider i svømmehallen. Så udover vores almindelige offentlige åbningstider, har vi også åbent i svømmehallen tirsdag d. 12. februar og onsdag d. 13. februar fra kl. 12.00 - 14.00.

Dagens ret hver tirsdag og torsdag

Fra torsdag d. 7. februar vil du hver tirsdag og torsdag kunne købe dagens ret i Forbrændingen. Du er garanteret lækker og velsmagende mad, der er lavet fra bunden. Så nu er det let for dig at få et godt og nærende måltid uden at skulle bruger timer i køkkenet. Klik dig ind her og se, hvad der er dagens ret de kommende tirsdage og torsdage. 

Foredrag med Lola Jensen

Vi tør godt at sige, at familien Danmarks hverdag bliver sat på humoristisk spids...

Lola Jensen kommer nemlig og holder foredrag omkring børn og bevægelse i Arden-Hallerne mandag d. 11. februar kl. 19.00. Lola Jensen har arbejdet som familievejleder for børnefamilie de sidste 25 år, og er fast tilknyttet TV2s Go’morgen Danmark som ekspert. 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.