Privatlivspolitik

Når du melder dig ind i Arden Fitness, skriver dig op til nyhedsmail fra Arden-Hallerne eller deltager i aktiviteter arrangeret af Arden-Hallerne, herunder Arden Fitness og Arden Svømmehal accepterer du at Arden-Hallerne indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Arden-Hallerne Hallerne indsamler, behandler og opbevarer kun de oplysninger om dig, der er nødvendige for at levere de aftalte ydelser til dig. Dette omfatter også eksempelvis kropsanalyseresultater.

Videoovervågningen af foyerområdet anvendes, kun i forbindelse med hærværk, tyveri eller indbrud og opbevares i 30 dage efter optagetidspunktet.

Data til brug for oprettelse af medlemskab opbevares i op til tre år efter at medlemskabet er ophørt. Sundhedsoplysninger, herunder vægtdata slettes umiddelbart efter ophør af de forløb/programmer de relaterer sig til, med mindre du ønsker, at vi opbevarer dem med henblik på datahistorik.
Arden-Hallerne er dataansvarlig og Arden-Hallernes centerleder er ansvarlig for behandlingen af persondataene.

Du kan på forespørgsel altid få oplyst, hvilke data vi har om dig og kan til hver en tid gøre indsigelse mod vores behandling af dine data.

Har du yderligere spørgsmål, kan vi kontaktes på mail