Træning og hygge til Aktiv Senior

Uanset om du er til styrketræning, holdtræning eller personlig træning, kan du forvente en bred vifte af muligheder til Arden Fitness 'Aktiv Senior'-medlemskab.

Flere og flere seniorer vælger at deltage i vores senioraktiviteter i Arden Fitness - og det kan vi egentlig godt forstå. Vi har efterhånden mange tilbud, med stort fremmøde og højt humør. Efterfølgende løber snakken frit over en kop kaffe i vores hyggelige foyer.

Vores aktiviteter er for alle. Hvad enten du er til udfordrende træning med sved på panden eller lettere aktiviteter, har vi noget, der passer til dig. For at deltage i aktiviteterne behøver du ikke andet end et par kondisko, tøj du kan bevæge dig i og et godt humør.

Vores 'Aktiv Senior'-medlemskab er oprettet specielt til dig som senior. Medlemskabet koster 199 kr. om måneden og for den pris har du fri adgang til vores holdaktiviteter, svømmehal og fitnessafdeling i
tidsrummet fra kl. 5.00 - 15.00.

Du kan oprette et medlemskab lige her. Har du problemer med at oprette dig, kan du også henvende dig til personalet i Arden-Hallerne, så hjælper vi dig gerne.

Pris & betingelser

Et Aktiv Senior-medlemskab koster 199,- pr. måned og giver dig adgang til at træne i tidsrummet fra kl. 05.00 - 15.00. Som seniormedlem har du også gratis adgang til svømmehallens offentlige åbningstider, der ligger inden for tidrammen fra kl. 6.00 - 15.00. For at få fri adgang til alle svømmehallens offentlige åbningstider, skal du altså opgradere til vores almindelige medlemskab.

For at være Aktiv Senior skal du være 60+ eller kunne dokumentere, at du er førtidspensionist.

Opsigelsesperioden er løbende måned + en måned hvis du ønsker at opsige dit medlemskab igen. Læs mere om opsigelse HER.