Sjov træning til Aktiv Junior

Dit barn har nu muligheden for at blive mere aktiv på en sjov og spændende måde. Aktiv Junior tilbydes til juniorer i alderen 12 til og med 14 år.

Flere gange om ugen har dit barn muligheden for at få en times aktiv træning sammen med sine venner. Træningen foregår enten i vores fitnesscenter, hvor der vil være en instruktør tilstede (mandag til torsdag mellem 15.00-16.00), så dit barn altid kan få hjælp og blive guidet godt igennem træning eller til en holdtræning, hvor der ligeledes vil være en instruktør til stede. Derudover vil fitnesscenteret kun være tilgængeligt for vores medlemmer med Aktiv Junior medlemskab i den time, hvor de træner.
Udover at deltage i lukkede hold for juniorer, har dit barn også fri adgang til svømmehallen i vores offentlige åbningstider.

Med et juniormedlemsskab kan dit barn deltage i alle de træningstimer, der er oprettet til juniorerne og da der skal tages helt særlige hensyn til den målgruppe, er der kun adgang for juniorer. Udover fitnesscenter, er der følgende aktiviteter for Aktiv Junior:

Pris & betingelser

Et Aktiv Junior-medlemsskab koster 99,- pr. måned og er for alle 12-14 årige. Medlemsskabet giver adgang til at træne på de hold, der er oprettet til juniorer. Juniorer kan ikke træne alene i f.eks. fitnesscenteret, da der skal tages helt særlige hensyn til barnets træningsmetoder.

Sådan opretter du et Aktiv Junior-medlemskab:

1. Du skal have en tilmeldingsblanket, hvorpå en forældre eller værge skal skrive under. Find den lige herunder til download/udprint. Du kan også kontakte os på og få den tilsendt.
2. Udskriv tilmeldingsformularen, som vi har tilsendt dig pr. mail. Har du ikke mulighed for dette, får du den ved personlig henvendelse i hallen.
3. Udfyld formularen, tag et billede af eller scan sedlen og send den til .
4. Vi vil sørge for at oprette medlemskabet, og når det er oprettet, vil du modtage en mail med yderligere informationer. Der vil typisk gå 1 - 2 hverdage fra vi har modtaget din tilmeldingsformular til at du er oprettet, med mindre du noterer på tilmeldingsblanketten at du ønsker senere opstart.
5. Nu er du klar til at træne - vi glæder os til at se dig.