Holdbooking

Når du ønsker at deltage i vores holdtræning, skal du booke en plads på holdet. Du booker en plads ved at logge ind og derefter book pladsen på det ønskede hold.

Venteliste

Hvis et hold er fyldt og du booker en plads vil du automatisk komme på venteliste. Du vil samtidig modtage en mail om, at du er kommet på ventelisten - og når du at få en plads på holdet, vil du også modtage en mail. Så husk at være opmærksom på din indbakke.

Husk at fremmøde dig når du ankommer

Når du skal ind og træne, skal du huske at fremmøde dig på vores skærm i Arden-Hallernes indgangsparti. Du logger ind på skærmen og derefter får du mulighed for at fremmøde til:

  • Fitness: fremmøde til træning i fitnesscenter
  • Svømning: fremmøde til svømning i alle offentlige åbningstider
  • Fremmød til dagens booking: fremmøde til holdtræning eller personlige konsultationer. Hvis ikke du har meldt dig på nogle hold eller hvis du er på venteliste og ikke er kommet på holdet, vil knappen være inaktiv.

Er du forhindret...

Hvis du er forhindret i at deltage i holdet, skal du huske at framelde dig holdet igen. Det kan du gøre senest 2 timer inden træningen begynder. Når du framelder dig undgår du udeblivelsesgebyr fra holdet og samtidig giver du plads til de personer, der eventuelt står på venteliste. Frameld derfor gerne dit hold i god tid.