Holdtræning

Har du brug for opbakning til at bevare din motivation eller synes du bare, at det er sjovere at træne sammen med andre? Så er vores holdtræning helt sikkert noget for dig!

Vi har samlet et udbud på mange forskellige hold og dagligt et stort holdtræningsudbud. Og vi udvider løbende med nye hold. Det betyder altså, at der også er noget for dig - hvad enten du er til konditionstræning, styrketræning eller udstrækning.

Vores dygtige og kompetente instruktører vil sørge for at guide dig godt og sikkert igennem en time - og samtidig give dig sved på panden. Du vil altid kunne henvende dig til vores instruktører, hvis du har problemer med en øvelse eller har skavanker, som vi skal være opmærksomme på.

Gør også meget gerne vores instruktør opmærksom på, hvis det er din første træning, så vi kan sikre din gode opstart.

Er du i tvivl om hvilke hold, der er noget for dig, er du altid velkommen til at tage fat i vores instruktører eller sende en mail på .

I Arden Fitness har vi masser af holdtræning på programmet. Der er holdtræning for alle typer medlemskaber - både aktiv junior, aktiv senior og et almindeligt medlemskab kan deltage i forskellige holdtræninger. For aktiv junior har vi lukket holdtræning kun for dem. Aktiv senior kan deltage i holdtræning alle dage mellem kl. 5.00 og 15.00 og et almindeligt medlemskab giver adgang til alle holdtræninger (dog ikke de lukkede holdtræninger for aktiv junior).
Hvorfor skal du vælge holdtræning? Det er en varieret form for træning, hvor der er fokus på at træne hele kroppen. Du kan blive inspireret til øvelser og andre træningsformer, end du måske er vant til. Til hver holdtræning vil der være en instruktør til stede, der vil sørge for, at øvelser bliver udført korrekt - så du får mest muligt ud af din træning.