Hold fødselsdag i Arden Hallerne

Mangler I et sted med god plads til at boltre sig på, så I kan holde fødselsdag eller lignende?
Det kan være svært at finde den fornødne plads derhjemme, men i idrætshallen eller svømmehallen er der masser af plads til jer - og I får det helt for jer selv!

Hvornår kan jeg leje idrætshallen/svømmehallen?

Pt. er det kun muligt at leje idrætshallen/svømmehallen: Søndage med start kl. 12.00 og frem til 15.00, samt lørdage med start kl. 09.00 og frem til 12.00

  • Hvis du allerede nu ved, hvilken dato, du gerne vil booke, kan du sende os en forespørgsel via formularen herunder.

  • VIGTIGT: når man booker hallen eller svømmehallen til børnefødselsdag, er det muligt at benytte foyerens borde og stole til at dække op til spisning. Mad og drikke må kun indtages ved disse borde og stole i foyeren. Det må ikke medbringes ind i hallerne.

Priser - hvad koster det at leje en idrætshal/svømmehallen

Leje for en af idrætshallerne:

  • 400 kr./timen. Kun til aktiviteter - mad og drikke skal indtages i foyeren. Adgang på det sorte fitnessgulv i foyeren, samt brug af fitnessudstyr og maskiner er strengt forbudt.

Leje for svømmehal med 25 personer i vandet inkl. livredder er:
  • 1 time: 900 kr.
  • 1,5 time: 1.100 kr.
  • 2 timer: 1.250 kr.

OBS køkkenfaciliteter er ikke inkluderet ved denne type arrangement. Hvis I har behov for lån af køkken til f.eks. opvarmning af mad, ekstra service, opvask el.lign. vil der være en tillægspris på en ekstra halleje time på kr. 400,-

Svømmehal: Ved mere end 25 personer, koster det 10 kr. pr. person i vandet pr. time.
Priserne omfatter adgang til omklædning 15 min. før og efter.

Kan vi tilkøbe forplejning?

Caféen er åben (se åbningstider under afsnittet café), og det er muligt at forudbestille mad efter caféens menukort. Kontakt derfor altid centerlederen på så der undgås dobbelt-bookinger i foyeren.

Arden-Hallerne er et stort idrætscenter med masser af plads til at boltre sig både på lands og til vands. Derfor lejer vi også vores lokaler ud til en masse forskellige formål til både private og erhverv. Det kunne eksempelvis være til møder, teambuildingsdage, træning og vores meget populære udlejningsform; fødselsdage. Er du interesseret i at leje nogle af vores faciliteter? Så kontakt os på .