Hold fødselsdag i Arden Hallerne (under Corona restriktioner)

Grundet de nuværende restriktioner har vi kun åbnet begrænset for vores fødselsdagskoncept, men du kan stadig leje hallen og svømmehallen til formålet. Dog kan vi pt. ikke tilbyde forplejning - man er dog velkommen til selv at medbringe forplejning.

Mangler I et sted med god plads til at boltre sig på, så I kan holde fødselsdag eller lignende her under corona-restriktionerne?
Det kan være svært at finde den fornødne plads derhjemme, men i idrætshallen eller svømmehallen er der masser af plads til jer - og I får det helt for jer selv!

Hvornår kan jeg leje idrætshallen/svømmehallen?

Pt. er det kun muligt at leje idrætshallen/svømmehallen: Søndage mellem kl. 12.00 og 15.00.

  • Hvis du allerede nu ved, hvilken dato, du gerne vil booke, kan du sende os en forespørgsel via formularen herunder.
  • Ønsker du at forespørge på en anden dag end søndag, kan det også lade sig gøre. Du skal dog være opmærksom på at prisen vil være en anden. Kontakt os da på

Priser - hvad koster det at leje en idrætshal/svømmehallen

Leje for en af idrætshallerne:

  • 350 kr./timen.

Leje for svømmehal med 25 personer i vandet inkl. livredder er:
  • 1 time: 750 kr.
  • 1,5 time: 950 kr.
  • 2 timer: 1.050 kr.

Ved mere end 25 personer, koster det 10 kr. pr. person i vandet pr. time.
Priserne omfatter adgang til omklædning 15 min. før og efter.

Arden-Hallerne er et stort idrætscenter med masser af plads til at boltre sig både på lands og til vands. Derfor lejer vi også vores lokaler ud til en masse forskellige formål til både private og erhverv. Det kunne eksempelvis være til møder, teambuildingsdage, træning og vores meget populære udlejningsform; fødselsdage. Er du interesseret i at leje nogle af vores faciliteter? Så kontakt os på .