Café&Køkken

Vores café og køkken 'Forbrændingen' ligger i hjertet af vores center. Her finder du både fastfood og sunde alternativer samt lidt sødt til kaffen. Vores fokus er at tilbyde dig spændende og velsmagende mad til overkommelige priser.

Da Arden Hallerne er et moderne idrætscenter, hvor der dagligt kommer både store og små, er det vigtigt for os at have et menukort, der tiltaler alle aldre. Og da vi er et center, der fremmer fysisk aktivitet, har vi ligeledes valgt at have et stort udvalg af produkter, der støtter op om en sund og aktiv livsstil, som eksempelvis lækre salater, forfriskende smoothies og delikate sandwiches.

Vi har også et bredt udvalg af varer fra Bodylab. Du kan blandt andet købe proteinbarer, proteinpulver, vitaminpiller, BCAA, energi til din træning mm. Kom forbi Forbrændingen og se hele vores udvalg.

Du er altid velkommen til at nyde din mad i vores foyer, hvor vi både har højborde, almindelige spiseborde og sofamiljøer - og du kan slå dig ned, lige hvor det passer dig. Det eneste vi forlanger af dig er, at du husker at rydde op efter dig selv.