NYHEDER

Livredder - aften og weekendvagter søges

Er du en af vores nye livreddere?

 

Har du lyst til at servicerer og passe på vores gæster i svømmehallen i Arden-Hallerne, så er du måske lige den vi søger.

 

Vi har brug for livredder til aften og weekendvagter, og forventer at kunne tilbyde mellem 10-20 timer om måneden.

Døgnåbent i Arden Fitness

Fra d. 1. sept. er der ingen begrænsning for, hvornår du kan træne. Vi kommer nemlig til at have døgnåbent. 

Man skal være 18 år+ og have et almindeligt medlemskab for at kunne komme ind i tidsrummet 22.00 - 05.00. Derudover skal du have fat i en brik, som du kan få udleveret fra september. En brik koster 200 kr. i depositum. 

Bliv medlem i Arden Fitness

Skal 2023 være året hvor du kommer igang med Fitness og får mere motion ind i din hverdag? Arden Fitness har det hele, og her er der plads til alle. Uanset hvilket niveau du er på. 

Vi har et moderne fitnesscenter, og mere end 30 ugentlige holdtræninger. Der er med garanti også noget for dig! Vi vægter socialt fællesskab og god stemning rigtig højt, og vi mener det når vi siger der er plads til alle. Der er ingen oprettelsesgebyr, og vores dygtige instruktører hjælper dig godt i gang.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.