Velkommen til Arden-Hallerne

Sommeren i Arden-Hallerne

Selvom solen snart står højt på himlen og temparaturen stiger, håber vi stadig på, at du vil besøge os. Der kommer nemlig til at være masser af gang i den i hele sommerperioden - både hvad angår træning, svømning, cafeen og rulleskøjter. Vi har ændret lidt i vores åbningstider i perioden fra uge 28 til og med uge 31. Dem kan du se ved at klikke lige her nedenfor.

Aktiv Senior

Hvad enten du er til udfordrende træning med sved på panden eller lettere aktiviteter, har vi noget, der passer til dig. For at deltage i aktiviteterne behøver du ikke andet end et par kondisko, tøj du kan bevæge dig i og et godt humør. Der er seniorhold på programmet alle hverdage. Vores instruktører, Tim og Connei, står klar til at hjælpe dig igennem en træning, som du kan tilpasse, så den passer til dig.

OBS! Udendørssko er ikke tilladt i fitnesscenteret

Vi har i denne uge haft store problemer med vand og småsten i fitnesscenteret - og derfor vil vi gerne minde jer alle om at huske, at have indendørs sko med til træning. Det er nemlig ikke tilladt at træne i udendørssko. 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.