NYHEDER

Loppemarked, Brunch & Bevægelse

Søndag d. 31. oktober åbner vi op for en hyggelig dag fyldt med hyggeligt samvær, træning for dem der har lyst, brunchbuffet og hyggeligt loppemarked. Derudover er svømmehallen offentlig åbent, og Forbrændingen vil også være åben for salg af mad og drikke. 

Du kan allerede nu booke dine billetter. 

Se meget mere ved at klikke på "læs mere" herunder.

 

Julefrokost lørdag d. 27. november!

Sæt et kæmpe kryds i kalenderen den 27. november, for der afholder vi årets sjoveste fest - julefrokost i Arden Hallerne. Billetterne er tilgængelige fra 20. oktober kl. 14.00.

Saml venner, familie, naboer eller andet godtfolk, og kom forbi til en hyggelig og sjov aften.
Begynd allerede nu at aftale jeres unikke bordnavn, så vi kan sætte jer sammen med dem i ønsker at sidde med. I skal bruge dette bordnavn når I booker jeres billet.

 

Efterårets holdtræninger

Efteråret banker på, og det kan være fristende at sætte sig indenfor og hygge. Men det er også en årstid hvor der pludselig er bedre tid til at få trænet og motioneret igen. Så kom ned og vær med i fællesskabet!

Vores træningskalender er opdateret med alle vores spændende og varierede hold, og der er helt sikkert også noget for dig. Vores udendørstræninger rykker indendørs fra start oktober og frem. Husk, vi har plads til alle i Arden Fitness, uanset niveau og alder. 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.