NYHEDER

Ændringer i træningskalenderen

Vores dygtige instruktør Tim er desværre kommet til skade med sin skulder, hvorfor I nok allerede nu har opdaget i træningskalenderen, at han er blevet nødt til at aflyse nogle træninger. Husk, vi har masser af andre spændende hold i kalenderen også.
Tim skal have tid til at komme helt ovenpå igen, men han vil komme retur til træningerne hurtigst muligt. Men han kan af gode grunde endnu ikke selv træne med som han plejer.
 

Loppemarked, Brunch & Bevægelse

Søndag d. 31. oktober åbner vi op for en hyggelig dag fyldt med hyggeligt samvær, træning for dem der har lyst, brunchbuffet og hyggeligt loppemarked. Derudover er svømmehallen offentlig åbent, og Forbrændingen vil også være åben for salg af mad og drikke. 

Du kan allerede nu booke dine billetter. 

Se meget mere ved at klikke på "læs mere" herunder.

 

Julefrokost lørdag d. 27. november!

Sæt et kæmpe kryds i kalenderen den 27. november, for der afholder vi årets sjoveste fest - julefrokost i Arden Hallerne. Billetterne er tilgængelige fra 20. oktober kl. 14.00.

Saml venner, familie, naboer eller andet godtfolk, og kom forbi til en hyggelig og sjov aften.
Begynd allerede nu at aftale jeres unikke bordnavn, så vi kan sætte jer sammen med dem i ønsker at sidde med. I skal bruge dette bordnavn når I booker jeres billet.

 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.