< Tilbage

Tilmeld dig Gang i Mariagerfjord11-04-2021 - 10:00

Hjælp Arden-Hallerne på vej, og støt din lokale idrætshal, ved at tilmelde dig Gang i Mariagerfjord og repræsentere os. Til maj står alle idrætshaller i hele Mariagerfjord Kommune klar med en spændende nyhed: en gå-udfordring til dig og familien, kollegaerne eller vennerne, og vi har brug for DIN hjælp for at slå de andre haller.

 

Den tager udgangspunkt i gåture, og har et spændende twist af lokal konkurrence og fællesskabsfølelse. Du får mulighed for at logge dine kilometer, konkurrere mod andre, og få spændende ruteforslag og aktiviteter.

Tilmeld dig allerede nu på www.gangimariagerfjord.dk

Udover kommunens idrætshaller, er både Hjerteforeningen, LOF, Spejderne og Ældresagen med, og de vil undervejs i forløbet lave en række sideaktiviteter, som f.eks. guidede gå-ture og andre former for træning og aktiviteter. Selve åbningen markeres med et motiverende åbningsforedrag med professor og forfatter Bente Klarlund, der er forfatter til bogen ”Gå – så går det nok”, og også er kendt fra TV. Deltagerprisen for at være med i Gang i Mariagerfjord er 69kr, og herefter er det spændende gå-foredrag og alle de andre aktiviteter i maj måned gratis.

Projektets overordnede idé er, at få folk ud at gå i maj måned – både for at komme ud og nyde den smukke natur Mariagerfjord har at byde på, men også for at få glæde af de sundhedsmæssige fordele og velvære, der følger ved fysisk bevægelse. Flere og flere begynder at gå ture – og for mange er en gåtur blevet en fast del af både hverdage og weekender.

 

Når deltagerne tilmelder sig udfordringen, skal de angive en idrætshal, som de ønsker at gå for. Her håber vi jo selvfølgelig at du har lyst til at gå for Arden-Hallerne. Vi og de andre haller og samarbejdspartnere vil tilbyde ekstra aktiviteter fra de idrætshaller, de er tilknyttet. Udover at tilmelde sig en idrætshal, har deltagerne også mulighed for selv at danne et hold. Dette skal yderligere være med til at give en fællesskabsfølelse, hvad enten det er med vennerne, kollegaerne eller familien. Herved har man også nogen til at give det ekstra lille puf, der nogle gange skal til, for at komme op af sofaen og afsted.

 

Den fantastiske natur der er i, og omkring Mariagerfjord inviterer i den grad til de mange gå-fællesskaber, der skyder op i disse år, og det er idrætshallernes ønske, at dette initiativ vil forstærke denne proces. Omdrejningspunktet vil være en hjemmeside, hvor deltagerne kan logge deres kilometer, deltage i konkurrencer og hente inspiration til vandreture, og samtidig udfordre naboen, kollegaerne eller familien. På hjemmesiden kan deltagerne se en rangliste over, hvor langt de selv har gået, men også hvor langt holdet og idrætshallerne har gået tilsammen. Dette skal motivere folk til at konkurrere mod dem, der er placeret over dem. Udover gåturene vil idrætshallerne, som tidligere nævnt, lave en række sideaktiviteter for deltagerne i projektet, ligesom der vil være ugentlige konkurrencer.

Tilmeld dig allerede nu på www.gangimariagerfjord.dk, og følg med på Facebook, hvor der løbende bliver opdateret med flere aktiviteter og spændende konkurrencer.

Lad os være fælles om at sætte gang i hele Mariagerfjord, og lad os give alle de andre haller baghjul ved at stille talstærkt op fra Arden-Hallerne!

< Tilbage