< Tilbage

Forlænget nedlukning30-12-2020 - 10:27

Til pressemødet d. 28. jan. blev det meldt ud, at nedlukningen forlænges til foreløbig 28. februar. Det betyder derfor også at nedlukningen af Arden Fitness forlænges til samme dato. For dit medlemskab betyder det, at vi selvfølgelig forlænger din pause det yderligere, så du ikke kommer til at betale for dit medlemskab i den periode, hvor vi er lukket.

Du kan altid orientere dig her på siden eller på Facebook for yderligere informationer i forbindelse med nedlukning og genåbning. 

Du behøver ikke gå i stå med din træning!

 

Fra starten af januar afholder vi et online vægttabsforløb på 8 uger. For 179 kr. får du ugentlig online træning, online kostforedrag samt spørgetimer, hvor du kan få svar på eventuelle spørgsmål til træning og kost. Det er ikke for sent at være med, og det er for alle. Læs mere om forløbet på: www.vismiderfedtet.dk.

 

Udover vægttabsforløbet, så ligger der også træningsvideoer i vores lukkede gruppe for medlemmer på Facebook. Her er træningsvideoerne fra første nedlukning i marts også stadig tilgængelige, så der er masser at gå i gang med.

 

Vi glæder os til at se jer igen på den anden side.

< Tilbage