< Tilbage

Aktiviteter for 6-11-årige11-09-2020 - 15:02

I uge 39 starter et helt nyt koncept i Arden Fitness - Aktiv Barn, som er et holdtræningstilbud for børn i alderen 6-11 år. På programmet er der dans, børneyoga og kampsporten, capoeira. Hver søndag fra kl. 10 - 11.00 vil der være dans eller børneyoga og hver mandag fra kl. 14.00 - 14.55 vil der være capoeira. For at deltage i aktiviteten skal dit barn have et Aktiv Barn-klippekort, som du skriver dig op til her på siden. Klik ind her og læs mere.

Du kan læse nærmere om de forskellige aktiviteter her:

Dans
Dansetimen består af en mix af en række forskellige sjove fitnessdanse. Programmet er lavet, så alle kan være med. Der vil være fokus på god stemning og højt humør. Vi skruer op for den vildeste dansefest med høj musik. Instruktørerne Ida, Marie og Fatima sørger for at lave nogle sjove koreografier, så alle får en god og sjov oplevelse.

Børneyoga
Her er dit barn i et præstationsfrit univers. Vi leger os ind i forskellige yogaøvelser, hvor vi former kroppen som forskellige dyr og ting. Vi fjoller og fordyber os. Yogatimen afsluttes med afspænding i form af åndedræts- eller fantasiøvelser. Instruktøren, Berit, er uddannet yogainstruktør og kan derfor guide dit barn på bedst mulig vis.

Brasiliansk kampsport - Capoeira
Capoeira er en kampform udviklet i Brasilien, hvor der trænes selvforsvar, akrobatik, dans og sang/musik.
Det er især sjovt for børn, fordi der kombineres en række forskellige elementer, som gør kampsporten til en dans. Instruktøren, Diana, har trænet capoeira i 16 år og undervist i 12 år Hun har været i Brasilien flere gange for at træne Capoeira og er blevet certificeret capoeira træner af en brasiliansk mester.

Klippekort
For at deltage i en aktivitet, skal dit barn have et Aktiv Barn-klippekort, der kan købes ved at udfylde nedenstående formular. Et klippekort koster 369 kr. og giver 10 klip. Hver enkelt aktivitet udløser 1 klip i klippekortet. Ved køb af kortet, får dit barn fri adgang til svømmehallen i vores offentlige åbningstider i to måneder – gældende fra den dag, hvor kortet købes.

Sådan køber du et klippekort:
1. Udfyld formularen, som du finder her
2. Betal 369 kr. til MobilePay 15173. Skriv ’Aktiv Barn’ i kommentarfeltet.
3. Vi registrerer tilmeldinger løbende og du vil inden for 2-3 hverdage modtage en velkomstmail med login-informationer til medlemsprofil

 

 

KLIK IND HER OG LÆS MERE HER.

 

< Tilbage