Velkommen til Arden-Hallerne

Foredrag med Pelle Hvenegaard

Tirsdag d. 20. nov. 2018 kl. 19.00 kan du komme til et rørende og spændende foredrag med Pelle Hvenegaard. Pelle har allerede afholdt sit foredrag i flere byer, hvor billetterne på kort tid har været totalt udsolgte. Så hvis du også ønsker at komme med, skal du slå til nu.

Den sjoveste efterårsferie

I Arden-Hallerne holder vi åbent i hele efterårsferien og vi har sørget for sjove aktiviteter både til lands og til vands - og derudover har vi også nogle lækre efterårstilbud til de sultne maver. Se åbningstider og priser lige her!

PREMIUM - nå dine mål

PREMIUM er en tilkøbspakke i Arden Fitness, der har en varighed på 6 uger i udvalgte perioder. Vi sætter fokus på de redskaber, der skal til for at du kan nå dine mål – uanset om det er vægttab, muskelforøgelse, opstramning, at spise sundere eller noget helt andet. Den første periode varer fra d. 28. okt. - 9. dec. og der er begrænsede pladser!

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.