Velkommen til Arden-Hallerne

FORBRÆNDINGEN bliver sundere

Imens sommeren er over os, arbejder vi på et nyt koncept i Forbrændingen, hvor vores sortiment udvides til også at bestå af sundere alternativer. Pr. 1. sept. vil vi være klar til at præsentere det helt nye og sundere koncept – sammen med udvidede åbningstider.

Rulleskøjter i sommerferien

I uge 28, 29, 30, 31 & 32 kan du tirsdag og torsdage komme og stå på rulleskøjter i Arden-Hallerne. Det koster 40 kr. for både børn og voksne som betales ved Forbrændingen, når du ankommer. Der medfølger rulleskøjter og beskyttelsesudstyr.

Svømmehallens åbningstider

Vi fortsætter med at holde åbent om søndagen i sommerperioden. Dvs. du også i juni og juli kan komme i svømmehallen hver søndag fra kl. 9.00 - 12.00. Derudover holder vi også offentligt åbent på andre tidspunkter, som du kan se ved at trykke 'læs mere'.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.