Velkommen til Arden-Hallerne

Nyhed! Vi er vi i fuld gang med at smide fedtet

Mariagerfjord smider fedtet er i fuld gang! 208 deltagere har på en uge samlet tabt 303,8 kg. Den første uge er afsluttet og der er nu 11 uger tilbage, hvor deltagerne har muligheden for at tage kampen op mod fedtet. 

Nyhed! Midtvejsvejning

Søndag d. 25. februar er vi midtvejs med 'Mariagerfjord smider fedtet'. Det betyder, at alle medlemmer skal have registreret deres midtvejsresultater. Er du deltager? Så sæt kryds i kalenderen og vær med til en hyggelig dag med fokus på sundhed. Vi løfter sløret for lidt af programmet her...

OBS! Når du skal ind og træne...

Vi har i den seneste tid oplevet at personer, der ikke er medlem af Arden Fitness alligevel træner i fitnesscenteret. Det synes vi ikke er fair overfor alle jer, der har et medlemsskab hos os. Derfor øger vi nu opmærksomheden på området.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.