Velkommen til Arden-Hallerne

NYHED! BINGO i Arden-Hallerne

Hvad siger du til at vinde præmier for 30.000,-?

Hvis det lyder som dig, skulle du måske komme forbi Arden-Hallerne søndag d. 19. nov. kl. 19.00 til det årlige KÆMPEBINGO arrangeret af Lions Club Arden.

TILBUD! Black Friday

Black Friday er et amerikansk fænomen, der løber af stablen efter Thanksgiving. Det er starten på julehandlen, hvor butikkerne har en masse gode tilbud. Black Friday har i de seneste år også indtaget det danske marked. Og nu hopper Arden-Hallerne med på vognen! 

ARTIKEL! Til check i bare tæer

Det er ikke just hverdagskost at overrækkelsen af en check fra Sparekassen Himmerlands Fond overrækkes i bare tæer. Det var ikke desto mindre tilfældet da Henrik Harbo fra Jutlander Banks Arden afdeling var forbi Arden-Hallerne med en check på kr. 32.000,- til hallens nye fitnesskoncept. 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.