Velkommen til Arden-Hallerne

Vi punkterer myter om sundhed

Hvor meget af det, du tror på om mad og træning, er mon en myte? Du får en aften med Morten Elsøe, hvor han giver ren besked om alle de gængse sundhedsmyter. Det er en jungle, der kan være svær at navigere i, men det bliver nemmere, når du ved hvor meget af det du faktisk hører, der slet ikke er sandt.

Mariagerfjord smider fedtet 2019

KØB NU OG FÅ EARLY BIRD-TILBUD! Slut med lynkure, slankekure, sultekure, der egentlig ikke gør noget godt for os i sidste ende. Måske er det nemt for dig at holde en streng diæt i 12 uger – men hvad så efter de 12 uger? Vi vil i stedet for fokusere på holdbare løsninger, der ikke slår dig i hovedet fordi du tager et stykke kage.

Åbningstider i julen & nytåret

Vi har masser af aktiviteter i Arden-Hallerne i julen og frem til nytårsaften. Der er ekstra åbent i svømmehallen, rulleskøjter og vi holder selvfølgelig også åbent i Forbrændingen. Klik dig ind her og se alle dage helt frem til nytår. 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.