Velkommen til Arden-Hallerne

FunCamp - den fedeste uge i sommerferien!

Har du lyst til at give dit barn en kanon start på sommerferien sammen med en masse andre børn? FunCamp er et aktivitetstilbud i uge 27 i Arden-Hallerne for børn i 4., 5. og 6. klasse. Fra mandag d. 2. juli til fredag d. 6. juli vil der hver dag være sjove aktiviteter for enhver smag. Vi har oprettet nogle forskellige linjer, så dit barn kan vælge den aktivitet, han/hun foretrækker. 

 

Svømmehallens åbningstider

I maj måned kører vi en forsøgsperiode på vores åbningstider. Hvor vi normalt lukker ned for offentlig åbningstider i weekenden, vil vi i maj holde åbent om søndagen fra kl. 9.00 - 12.00.

OBS! Udendørssko er ikke tilladt i fitnesscenteret

Vi har i denne uge haft store problemer med vand og småsten i fitnesscenteret - og derfor vil vi gerne minde jer alle om at huske, at have indendørs sko med til træning. Det er nemlig ikke tilladt at træne i udendørssko. 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.