Velkommen til Arden-Hallerne

Forbrændingen åbner d. 1. sept.

Lørdag d. 1. sept. åbner vi dørene til en sundere café i Arden-Hallerne. Du vil altså have mulighed for at vælge sundere retter, smoothies og snacks, når du besøger os.

Udover et sundere udvalg af fødevarer, vil vi også udvide vores åbningstider.

Svømmehallens åbingstider

Gennem hele sommeren har vi som noget helt nyt haft åbent i svømmehallen - og det har været en stor succes. Derfor har vi valgt at holde fast i søndagsåbningen fra kl. 9.00 - 12.00 året rundt. 

FORBRÆNDINGEN bliver sundere

Imens sommeren er over os, arbejder vi på et nyt koncept i Forbrændingen, hvor vores sortiment udvides til også at bestå af sundere alternativer. Pr. 1. sept. vil vi være klar til at præsentere det helt nye og sundere koncept – sammen med udvidede åbningstider.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.