Velkommen til Arden Fitness

Arden Fitness er en afdeling i Arden Hallerne, hvor vi tilbyder en bred vifte af træningsformer. Vi har et nyrenoveret fitnesscenter med helt nye maskiner, der indeholder de nyeste teknologier, der sikrer dig en god og sikker træning. Derudover har vi hver uge over 20 forskellige hold på planen - og uanset om du er øvet eller nybegynder, vil vores dygtige instruktører sørge for, at du hver gang får en god oplevelse.

Vi har sat prisen helt i bund

Når du er medlem af Arden Fitness, er du ikke blot medlem af et helt almindeligt fitnesscenter – du er en del af et større fællesskab, hvor vi i samlet flok løfter Arden-Hallerne til et unikt samlingspunkt med fysisk aktivitet og sammenhold i fokus. Når vi er mange og hjælpes ad, kan vi sammen skabe mest muligt værdi for færrest mulige penge.

Som medlem af Arden Fitness er du altså med til at gøre Arden-Hallerne endnu bedre. Du gør det muligt for os at kunne tilbyde både fitnesscenter, holdtræning og fri adgang til svømmehallen i alle offentlige åbningstider til en fast lav pris om måneden. Vi har nemlig sat prisen på medlemsskab helt i bund - for det behøver ikke at være dyrt at være i god form! Når du melder dig ind i Arden Fitness kan du derfor også være sikker på, at vi ikke ændrer prisen for nye medlemmer eller kører kampagner med gratis oprettelse - hos os er det lige for alle.