Velkommen til Arden-Hallerne

PREMIUM - nå dine mål

PREMIUM er en tilkøbspakke i Arden Fitness, der har en varighed på 6 uger i udvalgte perioder. Vi sætter fokus på de redskaber, der skal til for at du kan nå dine mål – uanset om det er vægttab, muskelforøgelse, opstramning, at spise sundere eller noget helt andet. Den første periode varer fra d. 28. okt. - 9. dec. og der er begrænsede pladser!

Morgenbrød? Salat til frokost?

Husk at du kan købe alt dit brød samt salater, sandwich og mange andre lækre og sunde retter i Forbrændingen i Arden-Hallerne. Vi har åbent både morgen/formiddage og om aftenen. Så har du ikke fået madpakke med på arbejde, er du velkommen til at kigge forbi os og blande en velsmagende salat.

Smil du er på

Vi får over flere omgange besøg af en professionel fotograf, Anne Mette Welling. Hun kommer for at tage billeder af vores fitness-afdeling. Der vil både blive taget billeder i fitness centeret og til udvalgte holdtræninger. Billederne vil blive brugt i vores markedsføring. 

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.