< Tilbage

OBS! Når du skal ind og træne...15-01-2018 - 11:10

Vi har i den seneste tid oplevet at personer, der ikke er medlem af Arden Fitness alligevel træner i fitnesscenteret. Det synes vi ikke er fair overfor alle jer, der har et medlemsskab hos os. Derfor øger vi nu opmærksomheden på området.

Den øgede opmærksomed betyder, at vi vil have personale, der tjekker op på, om de personer, der er i fitnesscenteret også har et aktivt medlemsskab hos os. Eller om der er tale om en gæstetræning til 50,- (der skal betales inden træningen). Der vil snarest komme et stort skilt ved indgangen, hvor disse regler vil blive præciseret.

 

Til alle vores medlemmer: HUSK derfor at tjekke ind, når I skal ind og træne. Både når I skal ind til holdtræning, svømning eller fitnesscenter.

 

Vi vil gerne præcisere, at man skal have et aktivt medlemsskab eller have betalt for en gæstetræning, hvis man befinder sig i vores fitnesscenter. Derudover er følgende regler gældende:

  • Dit medlemsskab er personligt og må ikke deles med andre
  • Adgang til fitnesscenter, svømning og holdtræning er forbeholdt medlemmer og betalende gæster
  • Børn under 15 år må ikke træne eller opholde sig i fitnesscenteret udover den tid, der er omfattet af Aktiv Junior-medlemsskabet
  • Hvis du opholder dig i vores fitnesscenter, til svømning eller holdtræning uden medlemsskab eller gæstebetaling, vil du blive opkrævet 50,- for træning samt blive bortvist og udelukket fra træning i Arden Fitness
  • Familie og venner, som ikke er medlem eller har betalt for gæstetræning, er velkommen til at opholde sig i foyeren

I Arden Fitness har vi oprettet medlemsskaber, der er så billige, som vi overhovedet kan gøre dem. Samtidig har vi stort fokus på, at skabe nogle unikke og gode træningsrammer for vores medlemmer. Derfor accepterer vi ikke, at der er nogle personer, der træner gratis.

Det er så fedt at se, at så mange mennesker benytter sig af vores træningstilbud og den store tilslutning giver os mulighed for løbende at udvikle på konceptet - og det vil vi gerne fortsat have mulighed for.

< Tilbage