Tilmeld dig nu! Vi smider fedtet - kost & træning online

Hej med dig! Fedt du er nysgerrig på at høre mere om vores online træningsunivers. Måske er du allerede klar til at tilmelde dig? Ellers kan du læse lidt mere herunder. 

'Vi smider fedtet’ er et online træningsunivers, hvor vi hjælper dig med at holde kroppen og træningen ved lige, blive stærkere, få bedre kostvaner, og opnå vægttab hvis det ønskes. Men du står ikke alene - vi har nemlig allieret os med to dygtige trænere, Julie og Tim, som vil hjælpe dig igennem 8 uger med sjov og udfordrende online træning, online kostforedrag og online spørgetimer, hvor du kan få svar på de spørgsmål du kan have til kost og træning. 

Hver uge kan du opdatere dit vægttab her på hjemmesiden, så du kan følge dine fremskridt fra start til slut. 

Forløbet startede d. 11. januar, men du kan stadig sagtens nå at være med. Træningerne vil også være tilgængelige for dig efter endt forløb.

For kun 179 kr. får du:

  • 8 uger med online træning med trænerne Tim og Julie - og alle træningsvideoer og live-sessions tilgængelige efterfølgende
  • Overskuelige træninger af cirka 10 minutters varighed, så du selv kan styre hvor mange runder du vil tage. ALLE kan være med!
  • Online kostvejledning, inspiration og motivation
  • Lukket facebookgruppe for alle deltagere, samt med Tim og Julie
  • Personligt login til siden her, hvor du hver uge kan opdatere dit vægttab (hvis du ønsker det) - samt se en oversigt over dit samlede vægttab
  • Ugentlig spørgetime som en live-session i gruppen, hvor du kan stille Tim og Julie spørgsmål om kost og træning
  • Online velkomst- og afslutningsevents i facebookgruppen

Alt foregår online

I den lukkede facebookgruppe vil du hver uge få leveret hjemmetræning fra Tim og Julie. Der kommer 4 videoer op om ugen, alle kl. 07.00 om morgenen. Derudover er det også herinde de vil gå live, når der er velkomst- og afslutningsevents, kostvejledning og spørgetime. Når du har tilmeldt dig forløbet, vil du modtage en mail med yderligere informationer - heriblandt også link til facebookgruppen. 

Hvem står bag?

'Vi smider fedtet' er administreret af Arden-Hallerne, der har 5 års erfaring med at arrangere vægttabsforløb. Vi har siden corona lukkede os ned i marts 2020 produceret online træning for vores faste fitnessmedlemmer - og det har været en stor succes med et professionelt setup og udfordrerende træning. Med dette forløb vil vi gerne give dig muligheden for at være en del af et vægttabsfælleskab i et online univers, hvor vi leverer online træning til dig, som du kan lave hjemme i stuen. Vi har allieret os med vores to dygtige trænere, Julie og Tim, som i flere år har haft holdtræning for vores fitnessmedlemmer. Udover træning vil vi også holde to online kostforedrag for dig samt holde en ugentlig spørgetime, hvor du kan stille spørgsmål omkring kost og træning. Vores mål er, at du når i mål med dit vægttab!

Julie og Tim er begge trænere i Arden Fitness, hvor de har en masse forskellige type hold, der både har fokus på puls og styrke. De har begge en masse praktisk erfaring og uddannelse bag sig, der gør dem rigtig dygtige til at hjælpe dig!

Julie har en kandidat i Folkesundhedsvidenskab og er uddannet Psykomotorisk terapeut. Lige nu arbejder hun som aktivitetsmedarbejder i Psykiatrien i Region Nordjylland og er træner i Arden-Hallerne.

Tim har taget idrætsuddannelsen og er uddannet både massør og ernæringskonsulent. Derudover er han tidligere Team Danmark-støttet som bordtennisspiller, har været massør for cykellandsholdet og fysisk træner for HIK Fodbold. Lige nu er han ansat i Arden-Hallerne, hvor han blandt andet har mange ugentlige holdtræninger.

Både Tim og Julie har erfaring med at arbejde med overvægt og de problematikker, der kan være involveret i dette - både de fysiske og psykiske udfordringer. Med deres viden og erfaring, står de klar til at hjælpe dig igennem de 8 uger med fokus på vægttab, online træning, kostforedrag og masser af støtte!

Tilmeld