News

Arden Fitness har fødselsdag

Når kalenderen siger d. 1. sept. 2019 er det 2 år siden, at vi åbnede dørene til vores nye fitness-afdeling. Det er gået over AL forventning - og med så mange fantastiske medlemmer, har vi mulighed for hele tiden at forbedre og udvikle os. Vi vil gerne fejre to år med stor succes og de bedste medlemmer - og ikke bare én dag. Nej, vi holder en hel fødselsdagsuge!

Kom med til foredrag med Daniel Svensson

Torsdag d. 5. sept. kl. 19.00 - 20.30 inviteres du til et livsbekræftende og underholdende foredrag med Daniel Svensson, som er kendt fra håndbold og Vild med dans.

I foredraget fortæller Daniel om sin historie med cancer og sætter fokus på de bekymringer og livskriser, der følger med i et sygdomsforløb. På trods af det alvorlige emne formår Daniel Svensson at gøre foredraget super humoristisk, så det ikke bliver alt for sørgmodigt for publikum.

 

Anti Doping Danmark

Som de fleste af jer efterhånden godt ved, så har vi indgået et samarbejde med Anti Doping Danmark. Dette samarbejde er til for at fremme og sikre et dopingsfrit miljø. Derfor vil vi indimellem få uanmeldt besøg af Anti Doping Danmark - og det havde vi for første gang om aftenen onsdag d. 26. juni. 

Welcome to Arden-Hallerne

Arden-Hallerne is a modern sports center with activities for all ages and sizes.

Arden-Hallerne consists of Arden Fitness, which offers a wide range of health services. As a member of Arden Fitness you pay a low monthly rate and have access to a lot of benefits. We also have training for seniors with our attractive Active Senior membership and training for the youngsters with Active Junior.