News

Julen er over os!

Det er d. 1. december - og det betyder julehygge med familie og venner. Det er tid til julemad, julekalender, julekonfekt og IKKE MINDST Arden-Hallernes adventskalender på vores facebookside. Hver søndag i advent kan du deltage i vores lille adventskonkurrence og måske er du den heldige, der løber afsted med en af vores lækre adventsgaver. 

├ćndringer i medlemsbetingelser

Pr. 1. januar 2020 vil der være nogle ændringer i vores medlemsbetingelser. Ændringerne er en prisstigning i vores medlemskaber, der stiger med 20 kr. og 30 kr. og derudover har vi åbnet op for muligheden for, at man kan sætte sit medlemskab på pause. Vi har d. 12.11.2019 sendt en mail ud med uddybende informationer til alle vores medlemmer. Den vil vi gerne bede jer læse.

Holdtr├Žning

Lige nu har vi rigtig mange hold på vores holdplan - og der er endnu flere på vej de kommende uger. Ja faktisk tror vi, at vi nu topper i antallet af holdtræninger. Det er super fedt, at så mange af jer har lyst til at deltage i alle vores holdtræninger - det er netop dét, der gør det muligt for os at have så mange hold. Har du nogle ønsker eller feedback til vores hold?

Welcome to Arden-Hallerne

Arden-Hallerne is a modern sports center with activities for all ages and sizes.

Arden-Hallerne consists of Arden Fitness, which offers a wide range of health services. As a member of Arden Fitness you pay a low monthly rate and have access to a lot of benefits. We also have training for seniors with our attractive Active Senior membership and training for the youngsters with Active Junior.