News

Vi har fået pilates!

Pilates er træning med fokus på ryggen og opbygning af kernemuskulaturen omkring rygsøjlen. Du forbedrer din balance, smidighed, styrke, bygger din krop op indefra og styrker dit åndedræt. Bevægelserne er langsomme og øvelserne udføres som udgangspunkt med egen kropsvægt. Øvelserne er udfordrende men ikke udmattende, så alle kan være med.

Foredrag med Lola Jensen

Vi tør godt at sige, at familien Danmarks hverdag bliver sat på humoristisk spids...

Lola Jensen kommer nemlig og holder foredrag omkring børn og bevægelse i Arden-Hallerne mandag d. 11. februar kl. 19.00. Lola Jensen har arbejdet som familievejleder for børnefamilie de sidste 25 år, og er fast tilknyttet TV2s Go’morgen Danmark som ekspert. 

Aktiv Senior

Hvad enten du er til udfordrende træning med sved på panden eller lettere aktiviteter, har vi noget, der passer til dig. For at deltage i aktiviteterne behøver du ikke andet end et par kondisko, tøj du kan bevæge dig i og et godt humør. Der er seniorhold på programmet alle hverdage. Vores instruktører, Tim og Connei, står klar til at hjælpe dig igennem en træning, som du kan tilpasse, så den passer til dig.

Welcome to Arden-Hallerne

Arden-Hallerne is a modern sports center with activities for all ages and sizes.

Arden-Hallerne consists of Arden Fitness, which offers a wide range of health services. As a member of Arden Fitness you pay a low monthly rate and have access to a lot of benefits. We also have training for seniors with our attractive Active Senior membership and training for the youngsters with Active Junior.