News

Vi spiser sammen

Livets små glæder er da bare lidt mere glædelige, når vi har nogen at dele dem med…

Hvorfor så ikke mødes om et godt måltid og stemningsfuldt musik og sammen skabe en glædelig aften? Sammen med Røde Kors inviterer vi til ’Spis sammen’ i Arden-Hallerne tirsdag d. 5. nov. kl. 18.00. Arrangementet er for alle og koster 25 kr. inkl. én øl eller vand.

 

Ændringer i efterårsferien

I efterårsferien holder vi helt lukket i svømmehallen og cafeen torsdag og fredag. Det betyder derfor også, at der IKKE er offentligt åbent i svømmehallen torsdag og fredag i uge 42. Derudover vil der være aflysninger på nogle af vores faste holdtræninger - heriblandt vores Aktiv mor-hold. Hvilke hold, der ellers er aflyst vil fremgå af holdplanen. 

Holdtræning

Lige nu har vi rigtig mange hold på vores holdplan - og der er endnu flere på vej de kommende uger. Ja faktisk tror vi, at vi nu topper i antallet af holdtræninger. Det er super fedt, at så mange af jer har lyst til at deltage i alle vores holdtræninger - det er netop dét, der gør det muligt for os at have så mange hold. Har du nogle ønsker eller feedback til vores hold?

Welcome to Arden-Hallerne

Arden-Hallerne is a modern sports center with activities for all ages and sizes.

Arden-Hallerne consists of Arden Fitness, which offers a wide range of health services. As a member of Arden Fitness you pay a low monthly rate and have access to a lot of benefits. We also have training for seniors with our attractive Active Senior membership and training for the youngsters with Active Junior.