PREMIUM

PREMIUM er en tilkøbspakke i Arden Fitness, der har en varighed på 6 uger i udvalgte perioder. I de 6 uger PREMIUM strækker sig over, sætter vi fokus på de redskaber, der skal til for at du kan nå dine mål – uanset om det er vægttab, muskelforøgelse, opstramning, at spise sundere eller noget helt andet.

Den første periode varer fra d. 28. okt. - 9. dec. og der er begrænsede pladser!

PREMIUM vil være oplagt til dig, der i forvejen træner og ønsker at gøre lidt mere ved din træning eller dig, der gerne vil igang med at træne og lige vil have lidt mere motivation for at komme igang. Måske mangler du fremskridt, motivation, mere viden eller noget helt fjerde. Du behøver hverken at være medlem af Arden Fitness eller et andet fitnesscenter for at være med. Men vi anbefaler, at du i forvejen træner eller vil igang med træningen – da træning ikke er grundelementet i denne tilkøbspakke.

Tilkøbspakken består af:

  • 3 foredrag: 2 om kost og ernæring og 1 om træning og helbred
  • 3 vejninger + man bliver målt – VALGFRIT
  • 3 fællestræninger de dage, hvor der også er foredrag og vejninger
  • 20% på salater og smoothies i PREMIUM-perioden
  • Med i en lukket facebookgruppe kun for jer med PREMIUM
  • En lækker goodiebag til alle fremmødte til første vejningsdag

Hvad er formålet?
MOTIVATION – for en sundere og mere aktiv livsstil. Vores aktivitetsmedarbejder og fitnessinstruktør, Tim, giver dig viden og redskaber til både at håndtere din kost og træning. Formålet er at give dig en bedre forståelse for dig og din krop – og hvordan du skaber fremskridt med træningen.
Ved start, midt og slut i forløbet har du mulighed for at blive målt og vejet – men dette er 100% valgfrit. Det er ikke alle, der bliver motiveret af sådanne tal. Du kan også vælge ikke at få tallene af vide og få Tim til at gemme dem til slut i forløbet, hvor du her kan få af vide, hvor meget du har rykket dig. Dette kan tilpasses nøjagtigt som du gerne vil.

Du bliver en del af en facebookgruppe sammen med de andre personer, der har tilkøbt PREMIUM. Når du én gang har tilkøbt PREMIUM, vil du blive ved med at være en del af denne facebookgruppe. Herinde vil der løbende komme tilbud på vores arrangementer og fremadrettede perioder med PREMIUM-medlemskab. Samtidig kan du i gruppen søge sparring og motivation med de andre medlemmer.

Sæt kryds i kalenderen:

Vi samles søndag d. 28. oktober, fredag d. 23. nov. og søndag d. 9. december. Programmet for dagene ser således ud:

Søndag d. 28. oktober:
Vejninger fra kl. 8.00 - 8.50
Træning fra kl. 9.00 - 10.00
Kostforedrag fra kl. 10.30 - 12.00
På denne dag vil der også være udlevering af lækre goodiebags til alle fremmødte

Fredag d. 23. november:
Vejninger fra kl. 15.00 - 15.50
Træning fra kl. 16.00 - 17.00
Træningsforedrag fra kl. 17.00 - 18.00

Søndag d. 9. december:
Vejninger fra kl. 8.00 - 8.50
Træning fra kl. 9.00 - 10.00
Kostforedrag fra kl. 10.30 - 12.00

Pris: 799,-