Opsig medlemsskab

Ønsker du at opsige dit medlemskab i Arden Fitness skal du enten henvende dig i Arden-Hallerne eller sende en opsigelse via mail , hvor du oplyser:

  • fornavn
  • efternavn
  • fødselsdato
  • medlemsnummer

Ved opsigelse udløber dit medlemsskab efter opsigelsesmåneden plus en måned.

En opsigelse gælder fra den dag, vi modtager din opsigelse.
Når dit medlemsskab er udløbet efter den løbende måned + en måned vil du ikke længere være registreret som medlem og dermed heller ikke i Arden Fitness medlemssystem. Det betyder derfor også, at du skal betale indmeldelsesgebyr på ny, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at blive medlem igen.

OBS! Et medlemsskab kan ikke opsiges så længe man er i restance.

Har du mistet motivationen for din træning?

Så lad os hjælpe dig med at komme igang igen! Vi tilbyder dig at få lavet et personligt træningsprogram hos vores personlige træner, Anne Katrine. Træningsprogrammet vil være 100% tilpasset dig, dine behov og eventuelle skavanker. Et træningsprogram koster 499 kr., MEN til og med august 2019 kan du købe det for kun 249 kr.

Hvordan får du lagt træningsprogrammet? Du møder op her i Arden-Hallerne, hvor du vil have et møde med Anne Katrine på en times varighed. Her gennemgår I oplysninger om dig og slutteligt vil der være en gennemgang af de øvelser, der er med på dit træningsprogram.

Ønsker du at benytte dig at dette tilbud, bedes du bestille en tid ved Anne Katrine på mail: .