Sjov træning til Aktiv Junior

Dit barn har nu muligheden for at blive mere aktiv på en sjov og spændende måde. Som noget helt nyt, har vi nemlig oprettet et fitnessmedlemsskab til juniorer. Aktiv Junior er et af de nye tiltag i det nye Arden Fitness og tilbydes til juniorer i alderen 12 til og med 14 år.

Flere gange om ugen har dit barn muligheden for at få en times aktiv træning sammen med sine venner. Vi har ansat Tim - en kompetent og opmærksom træner, der guider børnene sikkert igennem træningstimen.

Med et juniormedlemsskab kan dit barn deltage i alle de træningstimer, der er oprettet til juniorerne og da der skal tages helt særlige hensyn til den målgruppe, er der kun adgang for juniorer på holdene. Træningen vil derfor altid foregå under opsyn.

De faste træningsudbud til juniorer er træning i fitnesscenteret og cirkeltræning.

Pris & betingelser

Et Aktiv Junior-medlemsskab koster 99,- pr. måned og er for alle 12-14 årige. Medlemsskabet giver adgang til at træne på de hold, der er oprettet til juniorer. Juniorer kan ikke træne alene i f.eks. fitnesscenteret, da der skal tages helt særlige hensyn til barnets træningsmetoder.