Kostvejledning

Vi tilbyder kostvejledning, der giver dig sundere kostvaner, mindre madstress og mere overskud. Du vil lære at navigere rundt i det store udbud af diverse fødevarer og finde frem til de vaner, der kan give dig et sundere liv.

Der tages 100% udgangspunkt i dig og dine behov – hvad enten du ønsker at tabe dig, tage på eller blot blive sundere. Der vil være fokus på holdbare og overkommelige livsstilsændringer fremfor slankekure og lyndiæter, der alligevel ikke holder i længden.

Hvordan foregår kostvejledning?
Du kan både købe en enkelt kostvejledning af 50 min. varighed, eller du kan købe et længere forløb.

Ved en enkeltstående kostvejledning (50 min) vil du få foretaget en kropsanalyse og derudover vil vi se nærmere på dine kostvaner og hvordan de passer ind i din hverdag. Her vil vi også se nærmere på, hvad du kan lave af ændringer for at opnå eksempelvis et vægttab.

Varigheden på et længere forløb er forskellig fra person til person, da de er tilpasset den enkelte.
Ved en indledende samtale til et længere forløb taler vi om dig, din hverdag, dine vaner og din motivation for at starte et kostforløb. Derudover sætter vi også nogle delmål og overordnede mål ud fra dine ønsker. Der vil være mulighed for at få foretaget en kropsanalyse, hvor vi måler din vægt, fedtprocent og muskelmasse. Dette vil være en rigtig god idé for at kunne følge din udvikling fremadrettet.
Til den indledende samtale vil vi også tale nærmere omkring dine behov for opfølgning og vi vil ud fra dette fastlægge et forløb, som passer til lige netop dig – både hvad angår varighed og indholdet i forløbet.

Har du spørgsmål? Så kan du kontakte kostvejleder, Anne Katrine, på mail: