Betingelser for muligheder under COVID-19

Mange af vores medlemmer har ytret ønske om at fortsætte deres medlemskab i den periode, hvor vi er lukket på grund af COVID-19. Derfor har vi udarbejdet nogle muligheder, som står nedenfor - her vil de også kunne læse betingelserne for de forskellige muligheder.

Som medlem af Arden Fitness kan du vælge mellem at benytte dig af følgende muligheder, mens vi er lukket på grund af COVID-19:

1. Støt Arden Fitness – lad dit medlemskab køre som normalt:
Ved at fortsætte dit medlemskab, som det plejer, er du med til at støtte Arden Fitness og sikre, at vi kan eksistere efter coronakrisen. Dit medlemskab vil altså køre som det plejer med månedlige opkrævninger på det beløb, der svarer til dit medlemskab.

2. Giv 1 måneds gratis medlemskab til en ven (værdi: 418 kr.):
Udover at dit medlemskab fortsætter som det plejer, vil du få mulighed for at give en måneds gratis træning til en ven. Dermed sparer din ven oprettelse + en måneds medlemskab. Du kan give medlemskabet til alle, der ikke er af Arden Fitness.
Medlemskabet kan altså ikke gives til én, der i forvejen træner i Arden Fitness. Ved indgåelse af en måneds gratis medlemskab skal vi bruge følgende oplysninger fra din ven: navn, adresse, e-mail, mobilnummer, CPR-nr. samt kortoplysninger. Disse oplysninger giver din ven mulighed for at fortsætte sit medlemskab efter en måned gratis – og dermed spare indmeldelsesgebyr. Ønsker din ven ikke at fortsætte sit medlemskab efter den gratis måned ophører, skal vi vide det 14 dage inden månedens udløb på mail: . Når din ven har sit gratis medlemskab hos os, indgår han/hun under samme vilkår som alle andre medlemmer – dvs. medlemsbetingelser også er gældende for vedkommende. Det betyder derfor også, at der fx vil være gebyr ved manglende fremmøde til holdtræning.
Medlemskabet skal oprettes senest d. 30. juni 2020.


3. Få en kropsanalyse og kostvejledning af en varighed på 30 min. (værdi: 400 kr.):

Du vil få lavet en kropsanalyse på vores InBody 270 og derudover kan du få kostvejledning af enten Tim eller Anne Katrine. Kostvejledningen vil tage udgangspunkt i dine behov og mål.
Når vi igen får lov til at åbne op for fitness, vil der blive oprettet tider til dette. Alle der har valgt denne mulighed vil få besked, så snart vi har nogle tider. Du skal have ønsket en tid senest d. 30. juni 2020.


4. Betal mindre næste måned:

Du vil få kompensation for det antal dage, som Arden Fitness har været lukket.
Kompensationen for det antal dage, som vi indtil videre har været lukket, vil komme ind på din medlemskonto. Dette beløb vil blive modregnet din opkrævning, når vi åbner op igen.