Foreninger

I Arden-Hallerne er der et rigt foreningsliv, hvor der er en masse spændende aktiviteter og sportsgrene, som du kan deltage i. For at gøre det nemt for dig at få et overblik over, hvilke klubber og foreninger, der har aktiviteter hos os, har vi her samlet dem allesammen.

IF Jarl Arden

IF Jarl Arden er den forening, der har flest aktiviteter i Arden-Hallerne. Her kan vi blandt andet nævne badminton, fodbold, håndbold og svømning.

For at få en komplet oversigt over IF Jarl Ardens aktiviteter og tidspunkter, bedes du besøge deres hjemmeside. Find den ved at klikke her.

LOF

LOF har lejet vores varmtvandsbassin, hvor de har træning for gravide i det 34 graders varme vand. Vandet letter trykket på bækken, knæ, ankler og giver større bevægelsesfrihed - og alt sammen foregår på dine præmisser.

Besøg LOFs hjemmeside her.

Øvrige foreninger/klubber

Sylvia Ravnkilde, Rebild Svømmeklub og Svømmeklubben PINGVINEN har alle familiesvømning i Arden Svømmehal. Er du interesseret i at kontakte en af foreningerne, kan du finde kontaktoplysninger her:

- Kontaktoplysninger kommer snarest.

Via vores bookingkalender kan du se, hvornår foreningerne og klubberne har booket sig ind på tider hos Arden Svømmehal. Find bookingkalenderen her.