NYHEDER

Gratis åbent i svømmehal for børn & unge

Svømmehallen holder åbent hele sommerferien, hvor der vil være offentlig åbent tre dage om ugen. Som et ekstraordinært sommertilbud, er der gratis entré for 0 - 18-årige. Svømmehallen ser ud som den plejer - bortset fra, at der er nogle retningslinjer, som vi alle skal følge. Disse er med til at skabe en tryghed for os allesammen, så vi kan få glæde af svømmehallen. Klik dig ind her og læs nærmere omkring åbningstider og retningslinjer.

Masser af fitness i din sommerferie

Gennem hele sommerferien har vi masser af træning til dig - både udendørs holdtræning, bike-hold og åbent i fitnesscenteret. Vi har også taget foyeren i brug til træning, hvor fitnesscenteret nu dækker over 800 kvm., så der er masser af plads til en god og sikker træning for alle. Der er etableret et stort funktionelt område på det sorte gulv i foyeren, hvor der også er nyt udstyr til fri afbenyttelse. Klik dig ind her og læs om vores retningslinjer i fitness.

Åbning efter COVID-19

Vi er igang med en genåbning af vores aktiviteter i Arden-Hallerne - noget har åbent her i sommerferien og andet åbner engang efter sommerferien. Det er et omfattende arbejde med mange retningslinjer, som både vi og vores brugere skal forholde sig til. For at sikre os en sikker og ordentlig genåbning åbner vi op i etaper, hvor ikke alle datoer er fastlagt endnu. Ved at klikke dig ind her kan du holde dig opdateret på situationen i Arden-Hallerne.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.