< Tilbage

Kære medlemmer i Arden Fitness15-12-2020 - 19:53

De forlængede restriktioner betyder at vores fitnesscenter, holdtræning og svømmehal fortsat er lukket. Lukningen gælder på nuværende tidspunkt frem til d. 28. februar 2021. Husk at du ikke bliver opkrævet for dit medlemskab så længe vi er lukket ned.
Vi har dog allerede kørt PBS-opkrævningen for januar 2021, så vi kan desværre ikke nå at stoppe opkrævningen for den måned. Vi sørger selvfølgelig for at modregne det indbetalte i den anden ende, så du ikke skal bekymre dig om at have betalt for meget.

Hvad der sker efter d. 28. februar ved vi af gode grunde ikke, men skulle vi være påvirket af forlængede retningslinjer, melder vi selvfølgelig noget ud til den tid.

 

Du og alle medlemmerne i Arden Fitness har været en helt uvurderlig hjælp i en tid, hvor vi, ligesom alle idrætscentre har været hårdt pressede. Fællesskabet omkring Arden Fitness, har vist sig stærkt, hvilket vi skylder dig som medlem en stor tak for, fordi det har gjort det muligt at fastholde vores store udbud af aktiviteter.

 

Det er kun lykkedes fordi I er forblevet medlemmer trods de konsekvenser Covid-19 har haft.

 

Trods denne triste melding om forlængelse af restriktionerne, så håber vi at du er kommet godt ind i år 2021. 2020 har været et meget specielt år, hvor COVID-19 i dén grad har påvirket den måde, vi træner på. Men vi ser optimistiske på 2021 – og skulle corona blive ved med at hærge i lang tid endnu, kan I være helt sikre på, at vi nok skal finde en måde at levere træning til jer. Netop nu kan du fx træne med på Tim og Julies online "Vi Smider Fedtet" træningsforløb - læs mere om det lige her.

 

Pas godt på dig selv!

 

Venlig hilsner fra

Arden Fitness

< Tilbage