< Tilbage

Flere aktiviteter i Aktiv Junior09-09-2020 - 12:19

Vi udvider med aktiviteter i vores medlemskab Aktiv Junior. Allerede fra i næste uge kan dit barn deltage i den første af de to nye aktiviteter. Der vil der nemlig være dans på programmet. Vi danser hver tirsdag fra kl. 15.00 - 16.00. Fra mandag d. 21. sept. fra kl. 15.00 - 16.00 vil der være capoeira på programmet. Capoeira er en brasiliansk kampsport, der involverer selvforsvar, akrobatik, dans og sang/musik. Læs mere om de nye aktiviteter her.

Dans

Dansetimen består af en mix af en række forskellige sjove fitnessdanse. Timen består af enkelte koreografier, der er lette af følge med i. Instruktørerne Ida, Marie og Fatima vil sørge for god stemning og højt humør igennem hele dansetimen. Vi skruer op for den vildeste dansefest med høj musik.

 

Alle der har et Aktiv Junior-medlemskab kan være med – både piger og drenge.

 

Dans vil foregå hver tirsdag fra kl. 15.00 – 16.00 i hal 2.

 

Brasiliansk kampsport – Capoeira

Capoeira er en kampform udviklet i Brasilien, hvor der trænes selvforsvar, akrobatik, dans og sang/musik.
Det er især tiltalende for børn, fordi der kombineres en række forskellige elementer, som gør kampsporten til en dans og sjov oplevelse. Instruktøren, Diana, har trænet capoeira i 16 år og undervist i 12 år Hun har været i Brasilien flere gange for at træne Capoeira og er blevet certificeret capoeira træner af en brasiliansk mester.

 

Alle der har et Aktiv Junior-medlemskab kan være med – både piger og drenge.

 

Capoeira vil foregå hver mandag fra kl. 15.00 – 16.00 på træningsgulvet i foyeren.

 

Har du lyst til at læse nærmere om Aktiv Junior, hvor du også får fitness og svømning for kun 99 kr. om måneden? Så gå ind under 'Fitness' i menuen og klik på 'Aktiv Junior' under 'Medlemskab'.

< Tilbage