News

Vi punkterer myter om sundhed

Hvor meget af det, du tror på om mad og træning, er mon en myte? Du får en aften med Morten Elsøe, hvor han giver ren besked om alle de gængse sundhedsmyter. Det er en jungle, der kan være svær at navigere i, men det bliver nemmere, når du ved hvor meget af det du faktisk hører, der slet ikke er sandt.

Mariagerfjord smider fedtet 2019

KØB NU OG FÅ EARLY BIRD-TILBUD! Slut med lynkure, slankekure, sultekure, der egentlig ikke gør noget godt for os i sidste ende. Måske er det nemt for dig at holde en streng diæt i 12 uger – men hvad så efter de 12 uger? Vi vil i stedet for fokusere på holdbare løsninger, der ikke slår dig i hovedet fordi du tager et stykke kage.

Åbningstider i julen & nytåret

Vi har masser af aktiviteter i Arden-Hallerne i julen og frem til nytårsaften. Der er ekstra åbent i svømmehallen, rulleskøjter og vi holder selvfølgelig også åbent i Forbrændingen. Klik dig ind her og se alle dage helt frem til nytår. 

Welcome to Arden-Hallerne

Arden-Hallerne is a modern sports center with activities for all ages and sizes.

Arden-Hallerne consists of Arden Fitness, which offers a wide range of health services. As a member of Arden Fitness you pay a low monthly rate and have access to a lot of benefits. We also have training for seniors with our attractive Active Senior membership and training for the youngsters with Active Junior.