News

Foredrag med Pelle Hvenegaard

Tirsdag d. 20. nov. 2018 kl. 19.00 kan du komme til et rørende og spændende foredrag med Pelle Hvenegaard. Pelle har allerede afholdt sit foredrag i flere byer, hvor billetterne på kort tid har været totalt udsolgte. Så hvis du også ønsker at komme med, skal du slå til nu.

Den sjoveste efterårsferie

I Arden-Hallerne holder vi åbent i hele efterårsferien og vi har sørget for sjove aktiviteter både til lands og til vands - og derudover har vi også nogle lækre efterårstilbud til de sultne maver. Se åbningstider og priser lige her!

PREMIUM - nå dine mål

PREMIUM er en tilkøbspakke i Arden Fitness, der har en varighed på 6 uger i udvalgte perioder. Vi sætter fokus på de redskaber, der skal til for at du kan nå dine mål – uanset om det er vægttab, muskelforøgelse, opstramning, at spise sundere eller noget helt andet. Den første periode varer fra d. 28. okt. - 9. dec. og der er begrænsede pladser!

Welcome to Arden-Hallerne

Arden-Hallerne is a modern sports center with activities for all ages and sizes.

Arden-Hallerne consists of Arden Fitness, which offers a wide range of health services. As a member of Arden Fitness you pay a low monthly rate and have access to a lot of benefits. We also have training for seniors with our attractive Active Senior membership and training for the youngsters with Active Junior.