Arden Svømmehal

Arden Svømmehal blev opført i 1974 og er senere blevet totalrenoveret i 2007 og fremstår derfor i dag som en moderne og velholdt svømmehal med tre bassiner; børnebassin, varmtvandsbassin og et stort bassin.

Svømmehallen benyttes af foreninger, hvor der blandt andet er babysvømning, undervandsrugby og familiesvømning. Derudover besøges svømmehallen i høj grad også af private brugere i vores offentlige åbningstider.

Vandet i varmtvandsbassinet er 35 grader. Varmen fra vandet får kroppen til at løsne op og sammen med bevægelse resulterer det i, at du vil opleve en større bevægelighed i kroppen efter afsluttet træning i bassinet. Træning i varmtvandsbassinet er derfor godt for personer med eksempelvis gigt, ryg- og nakkeproblemer, hofte- og knæopererede, overvægtige, gravide og mange flere.
Derudover har vores varmtvandsbassin et indbygget spahjørne, der er oplagt til lidt luksus i dagligdagen. Varmtandsbassinet er altid åbent i den offentlige åbningstid og kan benyttes frit, når den almindelige entré er betalt.

Efter en tur i svømmehallen har du mulighed for at nyde en rolig og afslappende stund i vores sauna.

Arden Svømmehal har gode muligheder for handicappede - dem kan du læse nærmere om her.