Tilkøb træning

Som deltager i Marigerfjord smider fedtet, har du mulighed for at tilkøbe træning fra 99,- om måneden i de 12 uger, som projektet står på. Du har altså mulighed for at vælge et af stederne og træne fra 99,-
i januar, februar og marts. Fælles for alle tilbuddene er, at du ikke binder dig og ikke betaler indmeldelsesgebyr.

Træningen er et tilvalg, som du selv skal gøre dig. Det er altså op til dig selv, om du vil træne udendørs, indendørs, i et fitnesscenter, i en hal eller et helt andet sted. Det vigtigste er, at du vælger en eller flere træningsformer, der passer til dig og som du fremadrettet har lyst til at prioritere i dit liv. Hensigten med Mariagerfjord smider fedtet er nemlig ikke, at du i 12 uger skal gå amok med alle mulige forskellige former for træning - hensigten er, at du får gjort din træning til en rutine og en sund vane i dit liv. Det er nemlig vejen frem, når det kommer til et varigt vægttab.

Nedenfor kan du se, hvilke fitnesscentre, der er klar til at byde dig indenfor til træning.

I Arden Fitness får du for 99,- pr. måned fri entré til svømmehallen i alle offentlige åbningstider og adgang til vægttabshold som vægttabdspinning, vægttabscirkeltræning, vægttab-vandaerobic med Arden Fitness dygtige instruktører.

Efter de 12 uger er gået har du mulighed for at overgå til et almindeligt medlemsskab i Arden Fitness til 189,- pr. måned. Her vil du få adgang til alle hold og til det nyrenoverede fitnesscenter med helt nye maskiner.

Se hele vores holdtræningsudbud her. Vær opmærksom på at medlemsskabet til 99,- kun dækker de hold, der er vægttabshold. Alle andre hold er for vores fuldt betalende medlemmer. Du er selvfølgelig også velkommen til at melde dig ind og få et almindeligt medlemsskab når Mariagerfjord smider fedtet starter. I så fald vil du have adgang til fitnesscenter, alle hold - også vægttabsholdene, der er helt eksklusive for Mariagerfjord smider fedtet.

Opret dig som medlem her.

I MyHeart Fitness i Hadsund får du for 99,- om måneden adgang til træning fitnesscenteret.

Efter de 12 uger er gået, kan du overgå til deres 'Fri Træning' til 199,-/mdr. og spare oprettelsen på 299,-
Medlemsskabet giver adgang til træning alle dage og fri adgang i alle MyHearts centre fra kl. 05-24 til fitness, cardio, styrke- og funktioneltræning
samt masser af spændende hold.

Bor du i eller i nærheden af Hadsund og vil du gerne igang med at træne i et fitnesscenter, vil MyHeart være klar til at tage i mod dig, når vi starter d. 7. januar.

Ønsker du at oprette medlemsskab til 99,- hos MyHeart skal du sende en mail til: . Husk og oplyse, at du deltager i 'Mariagerfjord smider fedtet'.