Præmierne

Når du deltager i Mariagerfjord smider fedtet, deltager du også i konkurrencen om at blive et af de tre hold, der løber afsted med 1., 2., eller 3. præmien d. 1. april. De tre vinderhold er de, der er faldet mest i fedtprocent i løbet af de 12 uger.

Derudover har du og dit hold mulighed for hver uge at deltage i konkurrencen om at blive 'ugens taberhold', som er det hold, der har tabt sig mest i kropsvægt i løbet af den pågældende uge. For at deltage i denne konkurrence er det vigtigt, at hele holdet husker at veje sig selv og skrive vægten ind på din profil på hjemmesiden senest hver søndag kl. 23.59.

Der er samlet set præmier for over 30.000 kr.

Hovedpræmierne

Alle deltagende hold er med i konkurrencen om hovedpræmierne, der overrækkes til de 3 hold, der er faldet mest i fedtprocent.

1. præmien er en make-over for hele holdet til en samlet værdi på 12.000,-. Make-overen består af:

  • et sæt tøj, der passer til dig og din kropsform - sponsoreret af Savage Corner
  • 3 måneders gratis medlemsskab hos Arden Fitness

2. præmien
består af 4 gavekort til overnatning for 2 personer og morgenbuffet hos Comwell Rebild Bakker og 2 måneders gratis medlemsskab hos Arden Fitness. Præmien har en samlet værdi på 6.000,-

3. præmien er 4 gavekort til en værdi af 250,- til Intersport Hobro og 1 måneds gratis træning i Arden Fitness for hele holdet. Præmien har en værdi på 1.800,-

Ugens taberhold

Hver uge kåres ugens taberhold og vinder en præmie til hele holdet. Præmien er relateret til vægttab og en sund livsstil og er sponsoreret af flere af vores samarbejdspartnere. Der er blandt andet præmier fra Mofibo, Bodylab, Aalborg Klatrepark, Suzy Wengel og mange flere.

Til vores midtvejning d. 25. februar, som er en af de obligatoriske vil ugens taberhold være det hold, der er faldet mest i fedtprocent og dette foretages ved hjælp af en kropsanalyse. Midtvejstaberholdet løber afsted med en sund og velsmagende måltidspakke til alle på holdet sponsoreret af Sund Takeaway til en samlet værdi på 3.600 kr. Læs mere om præmien her.

De resterende uger - altså uger, hvor der ikke er obligatoriske vejninger - er det deltagerne selv, der skal sørge for at veje sig og indtaste vægtdata på hjemmesiden.