Velkommen til Arden-Hallerne

Åbningstider i julen & nytåret

Vi har masser af aktiviteter i Arden-Hallerne i julen og frem til nytårsaften. Der er ekstra åbent i svømmehallen, rulleskøjter og vi holder selvfølgelig også åbent i Forbrændingen. Klik dig ind her og se alle dage helt frem til nytår. 

Julefrokost i Arden-Hallerne

Skal du med til årets julefrokost? Så skal du slå til nu! Støtteforeningen Jarls Venner byder velkommen til årets store julefrokost d. 24. nov. fra kl. 18.30 - 01.30 i Arden-Hallerne. Festen er med stor julebuffet med alt hvad hjertet begærer og DJ DeCain fra FoxyBeat sørger for at fylde dansegulvet under hele festen. Billetten koster kun 220 kr. og kan købes allerede nu.

Aktiv Senior

Hvad enten du er til udfordrende træning med sved på panden eller lettere aktiviteter, har vi noget, der passer til dig. For at deltage i aktiviteterne behøver du ikke andet end et par kondisko, tøj du kan bevæge dig i og et godt humør. Der er seniorhold på programmet alle hverdage. Vores instruktører, Tim og Connei, står klar til at hjælpe dig igennem en træning, som du kan tilpasse, så den passer til dig.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.