Forbrændingen

Forbrændingen er Arden Hallernes cafe, hvor der er noget for enhver smag. I cafeen finder du både fastfood og sunde alternativer samt lidt sødt til kaffen. Du har også mulighed for at købe dit brød hos os, hvor vi både har lækre grovboller, luftigt landbrød samt groft og velsmagende rugbrød.

Da Arden Hallerne er et moderne idrætscenter, hvor der dagligt kommer både store og små, har vi haft fokus på at have noget der tiltaler alle aldre. Og da vi er et center, der har rummer fysisk aktivitet, har vi ligeledes valgt at have et stort udvalg af fødevarer, der støtter op om en sund og aktiv livsstil, som eksempelvis lækre salater, smoothies i mange varianter og delikate sandwiches.

Vi har også et bredt udvalg af varer fra Bodylab. Du kan blandt andet købe proteinbarer, proteinpulver, vitaminpiller, BCAA, energi til din træning mm. Kom forbi Forbrændingen og se hele vores udvalg.

Du er altid velkommen til at nyde din mad i vores foyer, hvor vi både har højborde, almindelige spiseborde og sofamiljøer - og du kan slå dig ned, lige hvor det passer dig. Det eneste vi forlanger af dig er, at du husker at rydde op efter dig selv.