Velkommen til Arden-Hallerne

NYHED! Juletræning mellem jul og nytår

Det er jo så rart med den søde juletid... Julemad og julegodter er en fast del af julen - MEN en anden fast del af julen er også juletræningen i Arden Fitness. Mellem jul og nytår giver vi nemlig dig muligheden for at forbrænde lidt af al den gode mad, der ryger indenbords.

OBS! Juleåbningstider i svømmehallen

Vi holder åbent i juleferien - MEN vi har ændret lidt i åbningstiderne. Så skal du ind og svømme i julen, skal du være opmærksom på, at vi ikke holder åbent efter vores almindelige offentlige åbningstider. Klik her for at se, hvornår du kan komme ned og svømme.

NYHED! Mariagerfjord på Vægten i 2018?

Mariagerfjord på Vægten har på mange måder været en kæmpe succes. MEN - der har også været visse udfordringer. Blandt andet har forløbet udelukkende haft fokus på kropsvægt. Mange af vores deltagere har oplevet at vægten stille er steget igen efter de 8 uger - og det er jo bestemt ikke det, der er hensigten med vores forløb.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.