< Tilbage

Mariagerfjord smider fedtet - Summer Edition13-04-2018 - 15:00

Du kan nu tilmelde dig vores vægttabsforløb, der starter d. 30. april og varer frem til d. 24. juni. I forløbet giver vi dig en masse nyttige redskaber til at tabe dig. Der er fokus på både kost og træning for at hjælpe dig i mål.

Et varigt vægttab er ikke nemt. Det er en lang proces, der kræver fokus, motivation og vilje. Samtidig eksisterer der en masse myter om, hvordan du skal tabe dig, hvilket kan være med til at gøre det hele endnu mere forvirrende. Derudover er der utallige slankekure, der lover guld og grønne skove. Men de hurtige slankekure er en dårlig ide, for de giver dig ikke sundere kostvaner og varigt vægttab - ofte tværtimod. Kun en omlægning af kostvanerne og en mere aktiv livsstil vil sikre, at vægttabet bevares på længere sigt.

 

’Mariagerfjord smider fedtet’ i summer edition er et individuelt 8 ugers vægttabsforløb, hvor vi giver dig nogle konkrete redskaber til at opnå en sundere krop. Du kan derfor bruge dette forløb til at implementere sunde vaner, der ikke kun skal vare de 8 uger forløbet står på, men resten af dit liv. Det her er derfor ikke et forløb for de personer, der søger et quick fix, men et forløb for dig, der én gang for alle ønsker et varigt vægttab.  

 

Et vægttab består af en kombination af sund kost og fysisk aktivitet – og det er netop det du får i dette sommerforløb af Mariagerfjord smider fedtet. Vi vil give dig en konkret kostplan, et træningsprogram og adgang til to ugentlige holdtræninger i de 8 uger forløbet varer.  

Det koster 399,- at deltage i vægttabsforløbet og for det får du alle de redskaber, der skal til for at opnå et varigt vægttab. Dette forløb skal derfor anses som en investering i din sundhed – både nu og fremadrettet.

 

I forløbet får du:

  • En kostplan, der passer til din vægt og aktivitetsniveau. Laves af Kostplaner By Riis, kostvejleder og slankekonsulent - læs mere om hende her
  • En træningsplan, der tager udgangspunkt i maskiner i Arden Fitness
  • 2 holdtræninger hver uge i Arden Fitness
  • 3 kropsanalyser ved forløbets start, midte og slutning
  • Login til hjemmeside, hvor du kan følge dit vægttab
  • En goodiebag ved indvejningen
  • Et foredrag d. 30. april med Anette Sams om ’SukkerSmart vægttab’

Forløbet starter d. 30. april og slutter d. 24. juni.

< Tilbage