< Tilbage

SummerSmart Vægttab v. Anette Sams08-04-2018 - 09:49

Mandag d. 30. april fra kl. 16.00 - 17.30 får Arden-Hallerne besøg af Anette Sams, der er forfatteren til bogen 'Sandheden om Sukker'. Anette vil holde et foredrag omkring vægttab og hvilken indflydelse sukker har på det. Det er gratis at deltage for alle medlemmer i Arden Fitness samt alle deltagere i 'Mariagerfjord smider fedtet'.

Til foredraget d. 30. april vil omhandle:
• Fakta og myter om kulhydrater i kosten og opdager hvor fascinerende sundhed er, når man tager med på sukkers rejse i kroppen. 
• I forstår hvorfor og hvordan blodsukkerstabilisering kan udnyttes til mange sundhedsfremmende formål! 
• I oplever on-stage tankevækkende og lærerige eksperimenter, som tager udgangspunkt i deltagernes egen biologi netop på dagen. 
• I får værktøj, så I nemt kan implementere den nye viden og bliver chefer i eget sundhedsunivers.

Workshoppen er baseret på forskningsresultater og blottet for sundhedsreligiøse retninger. Anette rydder fordomme og myter af vejen og forklarer med en praktisk og logisk tilgang hvordan vi hver især kan træffe små valg, som har en enorm effekt på vores daglige velbefindende og på vores sundhed, energiniveau – og måden vi tolererer hinanden på.

Formen på Anettes workshops er særdeles deltagerinvolverende. Foredraget er baseret på høj faglighed, der formidles med humor og anerkendelse. Deltagerne tager del i de praktiske eksempler og man kan slet ikke lade være med at tænke nyt efter mødet med Anette.

< Tilbage